Pisenka-bardzo mi zależy

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ahora esperaré algunos días Para ver si lo que te di fue suficiente No sabes que terror se siente Esperar cada madrugada Si tú ya no quisiras volver Si perdería el sentido del amor por siempre No entenderia este mundo,me alejaría de la gente No me queda más refugio de la fantasía No me queda más que hacer,que hacerte una poesía Porque te vi venir y no dude Te vi llegar y te abrasé Y puse toda mi pasión para que te quedarás Y luego te besé y me arriesgué Con la verdad, te acaricié Y al fin abri mi corazónpara que tu pasarás Mi amor te di mi pasión para que te quedarás.
teraz będę czekać na jakieś dni żeby zobaczyć czy to co Ci dałem/łam było wystarczające
nie wiesz że czuje strach oczekiwując każdego świtu czy Ty już nie
zechcesz wrócić czy straciłam/łem poczucie miłości na zawsze
nie zrozumiałem/łam tego świata oddalam się od ludzi nie zostało mi więcej ucieczki
od wyobraźni nie zostaje mi więcj to robienia niż pisanie wierszy bo
widziałem/łam że przyszłam/przyszedłeś i nie wątpie widziałam/łam Ciebie przyszłaś/przyszedłeś i spalałaś/łeś się i położyłam/łem całą moja pasję
żabyś został/ała i póniej Cię całowałam/łem i naprawdę się narażałem/łam, żbliżyłem/łam się do Ciebei i w końcu otworzyłam/łem moje serce żebyś wszedł/weszła kochanie dałem/dałam Ci siebie

podwójnie pisałam formy bo w zależności od tego czy facet czy kobieta to śpiewa bo nie da się rozróżnić tego w tym tekście:)
>pasión para que te quedarás.
>moje serce żebyś wszedł/weszła kochanie dałem/dałam Ci moją pasję byś został/została

wybacz mały błąd
dziękuję !! :*

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa