Bardzo prosze przetlumaczyc
Nie zrywaj nici przyjaźni, bo nie wiesz czym grozi zerwanie. Choć nitkę zwiążesz, węzeł na zawsze zostanie.
Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność, pozwoli Ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz.
Przyjaźń to rzecz piękna i miła, lecz żeby zawsze była prawdziwa.
Wykreślić ze świata przyjaźń, to jakby zagasić słońce na niebie, gdyż niczym lepszym ani piękniejszym, nie obdarzyli nas bogowie.
Ciebie szukam, Ciebie chcę. Z Tobą zawsze dobrze jest. Ciebie widzę w moich snach, z Tobą wiążę cały świat. Kiedy widzę Twe odbicie szukam Ciebie a jak znajdę, to zbyt wiele nie wymagam. Tylko jedno me życzenie - zostań moim przyjacielem.
Bywają w życiu chwile, które w pamięci zostają i choć czas szybko mija, one nie przemijają. Są też osoby, które raz poznane, bywają w życiu niezapomniane.
Dzwonili do mnie z nieba, że uciekł im jeden aniolek, ale nie martw się - nie powiem im gdzie jestes.
Jak się w życiu mijają pociągi, tak i my poszukajmy swych dróg. Na maleńkiej stacyjce przyjaźni może kiedyś spotkamy się znów.
Pilnuj tego sms''a, niech Ci się nie zgubi, bo napisał go ktoś, kto Cię bardzo lubi.
Nowe przyjaźnie zawieraj z ochotą, lecz nie zapominaj o starych, bo nowe to srebro, a stare to złoto.
Poprosiłem Boga o kwiat - dostałem ogród. Poprosiłem o drzewo - dostałem las. Poprosiłem o rzekę - dostałem ocean, poprosiłem o przyjaciela - dostałem Ciebie.
Przyjaciel, to ktoś, kto pozwala mi być taką, jaka jestem i nie myśli, że jestem niespełna rozumu. Ktoś, kto z wyrazu mojej twarzy odczytuje, że potrzebuję porozmawiać o tym, co się dzieje lub nie w moim życiu. Udziela mi wsparcia bez osądzenia
Są ludzie, którzy zostając w naszym życiu na chwilę, zostawiają piękne ślady w naszych sercach.