Pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

niestety nie uczylem sie hiszpanskiego jednak porywa mnie jedna piosenka ktora jest w wiekszej czesci w tymze jezyku. prosze o pomoc w samym napisaniu tekstu poniewaz mimo poszukiwan nie udalo mi sie go znalezc jesli to zbyt duzy problem prosze o zapis samego refrenu oto link do piosenki
przetlumaczylabym ale nie znosze takiej piosenki i nie moge przelsuchac tych 3 min zeby wiedziec gdzie jest refren ;) powiedz z ktorej minuty chcesz tlumaczenie.

a moze jest jakis fan hip hopi tu ;)
0:51 tylko nie chodzi mi o przetlumaczenie lecz przynajmiej o sam zapis zaczyna sie od "a veces..."
A veces tu quieres irte pero sé que tú vendrás, a veces tú quieres irte, amor, pero sé que volverás
:*:*:* bardzo dziekuje raczej nie lsucham takiej muzyki ale zakochalem sie w refrenie
a co to znaczy po polsku
Czasem chcesz odejsc ale wiem ze przyjdziesz, czasem chcesz odejsc kochana ale wiem ze wrocisz.

(nie wiem o co mu chodzi z tym "przyjdziesz" ?:S )
:*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie