prosze o przetłumaczenie na hiszpanski

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo prosze o przetłumaczenie tego tekstu na hiszpanski... z gory dziekuje

CZesc Przystojniaku :)
wiesz musze ci cos powiedziec aby znow spac spokojnie w nocy...! chciala bym tylko na chwile cofnac czas by wrocic choc do jednej chwili spedzonej z toba, do jednego pocałunku...dotyku dloni...! Twoj usmiech poprawia mi humor dlatego uwielbiam kiedy sie smiejesz :) Twoje spojrzenie bylo dla mnie jak pocalunek slonca....a wiesz ze kocham slonce hehe Estas lo mejor que me paso en la vida dlatego DZIEKUJE Ci za wszystko co bylo i co jest teraz... za kazdy Twoj usmiech, kazde spojrzenie i kazde mile slowo... za kazda jedna chwile ktora mi poswieciles... Dziekuje Ci za to ze Jestes i ze znalazles sobie wyjatkowe miejsce w moim sercu.

Muchos Besitos

Mam nadzieje ze jestes szczesliwy :)
błagam czy ktos moze mi pomoc???? tak ładnie prosze ;p
Hola guapito
Sabes, tengo que decírte algo para volver a dormir tranquila por la noche. Quisiera solo por un momento retroceder en el tiempo para volver por lo menos a un rato que he pasado junto a ti, a un beso, un toque de la mano... Tu sonrisa me pone de buen humor por eso me encanta que sonrías :) Tu mirada ha sido para mí como un beso del sol... y sabes que amo el sol (bzdury, bzdury, bzdury...) Te doy las gracias por todo lo que ha pasado y que pasa ahora... por cada sonrisa tuya, cada palabra cortés... por cada momento que me has dedicado. Gracias por estar y por haberte encontrado un lugar excepcional dentro de mi corazón

Muchos besitos

»

Nauka języka