Baaardzo proszę o pomoc:)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Czy ktoś mógłby mi pomóc w napisaniu pracy z języka hiszpańskiego np.o znanej piosenkarce hiszpańskiej, aktorze np Xavier Barden albo o czyms z turystyki hiszpańskiej,moze ktos ma gotowa prace po hiszpansku albo jakiej linki do stron gdzie mogłabym cos znaleźćm baaaaaardzo bym była wdzięczna
Google'owanie nie boli.
ojej wiem ze nie boli ale moze ktos by mial cos gotowegom bo ja nie mam czasu!na google a ty jak nie mozesz pomoc to nie zabieraj glosu dobrze?
UUuuuu chamstwa to tutaj nie lubimy ;) Tym bardziej, że zwracasz się do zasłużonego forumowicza ;] chyba nikt Ci nie pomoże ;]
Wrzuc prace domowa na ta strone:
http://zadane.pl/
Zasłużony niezasłużony,ale tez najmilej nie odpowiedział,a skoro jestem tu a nie na google wiec chciałam pomocy stąd, ale widze,że im bardziej zasłużony tym bardziej stara się chyba odstręczyć od tego forum, pozdrowionka;)
dzieki;))
leniwa i niesympatyczna,ale takie czasy...
Ale podoba mi sie rozwiazanie xixi!
Chcesz sie sprawdzic, podszkolic, poduczyc...to TU wlasnie!
A reszta - do zwalania na ta inna www niech idzie!
Dla kazdego cos odpowiedniego, i ok.

Poziom trzeba trzymac!!!
;-)
Una... to nie taka glupia strona. Aby uzyskac pomoc w rozwiazaniu problematycznego zadania , trzeba komus innemu pomoc. Za kazde rozwiazane zadanie, ktore sie rozwiaze otrzymuje sie punkty
Tak wiec mozna odsylac leniwych uczniow na tamta strone:-)
No proszę... To nieuctwo on-line czyli odrabianie zadań za kogoś powinno zostać podane do prokuratury za propagowanie lenistwa i przyczynianie się do zwiększania otępienia intelektualnego wśród nastolatków.
I oczywiście - im więcej nieuków i frajerów, którzy za nich odrabiają lekcje tym więcej twórcy mają kasy z reklam. Prawda ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie