ERASMUS W BILBAO

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć,
Chciałaby się dowiedzieć czy ktoś z Was wybiera się na Erasmusa do Bilbao w lutym?
Hej wybieramy sie z kolezankamii dokladnie na drugi semestr:)...a Ty jakas wieksza grupą jedziesz?...a jak z mieszkaniem?;>...wlasnei probujemy sie rozjerzec ale narazie ciezko , bardzo drogo jest;(
z dobrego serca radzę nie mieszkajcie z polakami ,jeśli chcecie sie nauczyć jezyka;)
cos o tym wiem ,na szczescie w pore zmienilam mieszkanie
boa feng wiem co masz na myśli, ale jednak tak czy tak ja i tak mam motywacje do nauki hiszpańskiego także to, że będę mieszkała tam z dziewczynami (Polkami) nie sądze aby mi przeszkodziło.Zresztą zajęcia są po hiszpańsku także kontakt z nim będziemy miały praktycznie cały czas. Jednak i tak myślałam żeby zamieszkać w akademiku.

Domi787
Ja właśnie piszę bo nikogo nie znam, i jade sama... jeśli chodzi o mieszkanie to jeszcze nie patrzyłam. A oni nie mają akademkiów? Bo to by było chyba najlepsze rozwiązanie. A którego lecicie? Podaje Ci mojego maila jak coś to pisz.
Pozdrawiam:)
[email]
Siema nazywam sie Lukasz i mieszkam w Basauri obok Bilbao,jak by co to moge troszke pomuc w poszukiwania mieszkania,i podac jakies [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Brak wkładu własnego