przetłumaczenie listu ;))

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej ;))
a nic sie nie stało ;)) u nas w kraju mamy jeszcze 2 miesiace wiosny wiec nie jest tak żle. Najgorzej to jest jak jest zima ;P:P ale dajemy rade ;DD
U nas tez jest bezrobocie ale nie mamy aż takiego kryzysu gospodarczego jak w u Was w Grecji. ja mieszkam w Katowicach to jest od Warszawy jakies 300 km oddalone. W telewizji puszczają seriale z Maite :
Cuidado con el ángel, Mi Pecado a od kwietnia ma lecieć Triunfo del Amor ;D
czytałam ze RBD ma powrócić w 2014 ?? ;DD
a u was byli na koncercie ?? u nas niestety ich nie bylo ;(
U nas to jest bardzo duzo fanów RBD !!!!
Mojej koleżanki mama ma dom w Grecji ;)) miałam jechac na ferie ale nic z tego nie wyszło moze pojade na wakacje ;))
hola ;))
Pues, no pasa nada;)) En nuestro país tenemos además dos meses de primavera, así que no está mal. El peor es el invierno ;P;P pero nos las arreglamos ;DD
En nuestro pais también hay mucho desempleo, pero no tenemos tal crisis enocómica como vosotros en Grecia. Yo vivo en Katowice, o sea a uno 300 km de Varsovia En la tele ponen
series con Matie:
Cuidado con el ángel, Mi Pecado y a partir de abril van a poner Triunfo del amor ;D
he leído que RBD volverán en 2014?? ;DD
y en Grecia han dado concierto?? En Polonia no han internevido ;(
En nuestro país hay muchos fans de RBD!!
La madre de mi amiga tiene casa en Grecia ;)) iba a ir de vacaciones de invierno pero no ha resultado nada de eso quizá vaya de vacaciones de verano;))

»

Pomoc językowa