Prosze o przetłumaczenie kilku zdan ;))

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hola!!!!!Disculpa por el retraso tuve que hacer un mar de tareas jaja..... Yo ya estudio espanol pero no hablo muy bien!!!Espanol es un idioma perfecto!!! me encanta!! Sabia que Polonia es un pais un poco fria pero no sabia que hay solo dos meses de verano!! Esto es muy poco!!! Yo no creo que puedo vivir asi jejejeje.... Sea como sea sin duda en Polonia hay hermosos lugares para ir y es un pais bella!!!!En Grecia casi todo el ano es como verano pero ahora tenemos problemas economicos jejeje y el calor os ayuda olvidarlo!!! :-) Pues todavia el pais tiene el gran problema y los mas pobres !!! Especialmente soy de Chipre(isla griega separada de Grecia por muchas razones) pero vivo en Volos..... y tu donde vives??? En Varsovia????? Hay muchos fans de RBD en Polonia???? Ahi muestran la telenovelas de Maite????? Pues RBD me encantan pero mi favorita es Maite!!! y tuya/o??????
Muchos besitos griegos!!!wiele pocałunki!!!bar
cześć! przepraszam za opoznienie ale musialem zalatwic mnostwo spraw. ja juz ucze sie hiszpanskiego ale nie mowie bardzo dobrze. hiszpanski to super (doskonaly) jezyk. Wiedzialem ze Polska to troche zimny kraj, ale nie wiedzialem ze sa tylko dwa miesiące lata. to bardzo mało! nie sadze ze moglbym tak żyć hehehe... Tak czy siak, w Polsce bez watpienia sa piekne miejsca do odwiedzenia i jest to piekny kraj. W Grecji prawie caly rok jest jak lato, ale teraz mamy problemy ekonomiczne hehehe y ciepło (upał) pomaga wam (sadze ze chcial napisać "nam" tylko sie pomylił) o tym zapomniec. Wciąż kraj ma duży problem i biedę (biednych). Szczegolnie jestem z Cypru (wyspa grecja oddzielona od Grecji z wielu przyczyn) ale mieszkam w Volos..... a ty gdzie mieszkasz? w Warszawie? Jest duzo fanów RBD w Polsce? Pokazuja telenowele z Maite? Uwielbiam RBD ale moja ulubiona jest Maite!!! y twój/twoja?
WIele buziaków greckich!! wiele pocałunki!!! bar

to tak mniej wiecej:)

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego