zadanie bojowe! piosenka bez słów!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Będę niewypowiedzianie wdzięczna za poświęcenie czasu i napisanie mi tekstu tej piosenki (jeśli można to po polsku).Przetrzepałam internet i nie umiem nigdzie znaleźć tego tekstu.Można to potraktować jako ćwiczenie na słuchanie:P

Z góry dzięki!
halloo,jest ktoś o miękkim sercu? :)
Zacznijmy od tego, że to nie jest piosenka. To zwykła melorecytacja, miejscami brzmiąca jak beczenie stada kóz. Jak dla mnie niewarta tracenia czasu na spisywanie tekstu a tym bardziej tłumaczenie bo jak wszystkie tego typu "produkty" mówi to samo co każdy hip-hopowy czy raperski kawałek po polsku czyli generalnie o tym jakie to życie jest ciężkie i bolesne :-) Posłuchasz np. Paktofoniki to tak jakbyś posłuchała wszystkich tego typu kawałków w innych językach.
Ale może ktoś poświęci na to czas, nigdy nie wiesz. Czekaj.
edytowany przez argazedon: 10 kwi 2013
brawo!
nie skupiam się na formie,bo nie jest wyrazem moich muzycznych upodobań.tekst jest dla mnie ważny,bo..ważny.liczyłam na pomoc,szkoda.
skoro nie wiesz o czym jest tekst to jak moze byc dla ciebie wazny? to nie logiczne..polecam Moleste
Kaliber44 to mój polski faworyt.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka