kiedy?

Temat przeniesiony do archwium.
Kiedy (o ile w ogole) pojawia sie dalsze lekcje? proponowałabym równiez rozbudowe działu gramatyka, czy moge na to liczyc? Słownik (taki jak na stronie angielskiej) równiez by sie przydał :)
pzdr
przyznam, ze na razie nie mam zbyt wiele czasu na tworzenie nastepnych lekcji... ale jesli tylko ten czas znajde to chetnie napisze ich wiecej; w kazdym razie najpierw mam w planach opracowanie cwiczen do juz istniejacych lekcji

co do gramatyki to ja sie nia nie zajmuje, wiec nie wiem kiedy pojawi sie cos wiecej; ale wydaje mi sie, ze zglosilo sie kilka osob do opracowywania poszczegolnych tematow, wiec moze Lukar niedlugo cos umiesci

no a co do slownika to jest z tym pewien problem, bo opracowac caly slownik od poczatku jest dosyc ciezko, ale moze uda sie zaadaptowac jakis slownik z innej strony... mysle, ze Lukar bedzie wypatrywal takich rzeczy

pozdrawiam :)
Bozenko nawet nie wiesz jak sie ciesze z działu \"lekcje od podstaw\". Bardzo dziekuje za to :*****
Czekam z niecierpliwoscia na nowosci :D
ja sie ciesze, ze ktos z tych lekcji korzysta :)
Ja także korzystam z tych lekcji, dzięki nim umiem się już przywitać, przedstawić i powiedzieć gdzie mieszkam:)) jeszcze tylko możliwość odsłuchania tych lekcji i byłoby naprawdę idealnie:)
ale i tak jestem baardzo wdzięczna że coś takiego powstało.
Pozdrawiam:)
moge przeslac kilka nagran; moj email to [email]
jestem jak najbardziej za słownikiem takim jak na angielskim. Mam nadzieję ze w przyszłości ktos się pofatyguje...
Z góry gracias:)
Temat przeniesiony do archwium.