pisanie postow na forum.

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie w kwestii odpowiadania na posty w tematach.

zeby wytumaczyc o co mi chodzi posluze sie przykladowym tematem:
http://www.hiszpanski.ang.pl/Wyjazd_do_Hiszpanii_w_grupie_jest_ktos_chetny_10224.html

spojrzcie na trzy ostatnie wpisy. trzeci jest tak napisany jakby byl odpowiedza na drugi. z kolei drugi jest rowno pod pierwszym - co zrobic zeby napisac taki komentarz? zawsze kiedy chce napisac cos w jakims temacie to moje odpowiedz jest lekko przesunieta w prawo i wyglada to tak jakbym odpowiadala na ostatni post a nie na temat. widze tylko 'odpowiedz' przy kazdym wpisie, nic innego, a gdy skorzystam z tej opcji [z 'odpowiedz'] to pojawia sie wlasnie wpis przesuniety w prawo a nie tak normalnie...
mam nadzieje, ze rozumiecie co mam na mysli :]
mam ten sam problem:)
Przeprowadzam teraz probe:)
Proba sie nie powiodla:) Chyba to kwestia przypadku, bo czesto mimo iz ktos odpowiada na ostatni post, to jego post wcale sie nie przesuwa na prawo.
Oj dzieci, dzieci... :)
Żeby post wyskoczył przesunięty w prawo pod odpowiednią wypowiedzią trzeba po prostu kliknąć w "odpowiedz" do tego postu, na który chcemy odpowiadać.
:)
ale bajer! :>
Oj dziecko:) Przeciez dziewczynie chodzi o cos dokladnie odwrotnego!
NO więc zasada jest prosta: jak odpisujemy na smsa to wysyłamy go do danej osoby, a nie do pierwszej z ksiązki telefonicznej, prawda? A więc teraz odpowiadam katechince....
A teraz odpowiadam "moja."
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia