Intermedio-kto zdaje w Lublinie pojutrze?

Temat przeniesiony do archwium.
Jak w temacie:)Ktoś zdaje pojutrze, tzn w sobote,intermedio w Lublinie?Ja wlasnie w sobote zdaje i coraz bardziej sie stresuje niestety:(Powodzenia wszystkim ktorzy egzamin maja jutro.
ja jutro zdaje mature ustna w lbn i nie moge ci pomóc, ale bede trzymala kciuki;)) pozdrawiam :)
hej, zdaje w sob i tez panikuje nieco, z tego co wiem to jest kolo 17 osob. maja byc paluszki i inne takie do jedzenia,jak nei znamy to chociaz tyle naszego.. no i olowki darmowe:)
Hehe nie ma to jak darmowe olowki i paluszki;)Ja juz nie wiem co mam powtarzac, wydaje mi sie ze juz nic nie wiem:(Chyba za duzo czasu minelo od mojego sotatniego egzaminu i odzwyczilam sie troche hehe.Ale mam nadzieje ze jakos to bedzie.pozdr
ja sie tylko boje ze dadza cos z kosmosu ale na to jzu zbytniego wplywu nei mamy.. jak zdawalas iniciala to na pewno dobrze sei do tego przygotowalas!ja od razu intermedio wiec brak mi doswiaczenia, a czy wiedzy wysrczajacej to juz sie okaze jutro:)wiem jedno, na pewno widzimy sie jutro w tym samym miejscu o tym samym czasie:)
Nie zdawalam iniciala,tez od razu intermedio, tak jak Ty.Ja sie boje ze cos mi sie pokreci i zrobie jakies glupie bledy-nigdy nie jestem na 100% pewna pytan testowych, nienawidze testow!Ale przerobilam juz chyba milion testow z poprzednich lat(wszystkie ktore mozna bylo w internecie znalezc)i szczerze mowiac to juz mi to bokiem wychodzi...Dzis postanowilam sie relaksowac tylko i juz!Dla relaksu czytam "Pobre Manolito":)Swiat z punktu widzenia dzieci jest uroczy:)Do jutra.Y que todos tengamos suerte.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia