DELE SUPERIOR LISTOPAD 2009

Temat przeniesiony do archwium.
Hola
W czasie Dele Superior w listopadzie 2009 pisalam na kartce moje odpowiedzi aby je potem sprawdzic w necie.Na glownej stronie cervantesa jest tylko egzamin z maja/sierpnia 2009. Ja jednak chcialabym je zobaczyc jak najszybciej-chodzi oczywiscie o klucz do zadan testowych.Czy nie wiecie kiedy takowy sie pojawi? albo czy jakos inaczej mozna to sprawdzic-np ktos z was chodzi na kurs gdzie hiszpan rozwiaze te zadania wraz z wami na zajeciach?

muchas gracias por vuestra colaboracion (:
Hej! Jezeli chcesz wyslij te zadania na moj e-mail; [email] i odesle Ci popawne odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Hej! Chodzi o to ze nie mam tych zadan-mam jedynie odpowiedzi.Czekam na to az gdzies bedzie mozna dostac online (np na stronie cervantesa) examin z dele superior noviembre 2009.Na stronie jest tylko maj.
Bardziej szukam osob ktore tak jak ja pisaly odpowiedzi na kartce i z ktorymi moglabym metoda 1a, 2c itd sprawdzic odpowiedzi
dziekuje za fatyge(:
Ja zrozumialam ze mialas zadania zapisane;-)
Na wyniki na stronie Cervantesa bedziesz musiala jeszcze poczekac- pojawia sie mniej wiecej dopiero w lutym.
Pozdrawiam!
Hej! Ja również mam zanotowane odpowiedzi z superiora. Jesli chcesz, przeslij swoje na [email] Porównamy ;)
wyniki z listopada 2009
w poniedzialek (8 luty 2010) zalogowalam sie na strone cervantesa i widzialam swoje wyniki-zdalam Dele Superior. Wchodze dzis(sama nie wiem po co) i wynikow brak. Czy ktos moze mi wyjasnic o co kaman?
Gracinas
czy wam też nie ładuje się strona z wynikami?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia