DELE listopad 2010 - wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Macie jakieś informacje co do wyników - kiedy można się ich spodziewać?
To czekanie jest najgorsze...:(
No niestety ja też czekam i czekam i doczekać się nie mogę... No ileż można to sprawdzać!
Widać bardzo długo! Mogliby chociaż zamieścić arkusze z odpowiedziami, ale widać to też ich przerasta.
A nie wiesz może ile czekało się na wyniki wcześniej? np po maju 2010?
Wiem, że po maju 2010 znajomi mieli wyniki na początku sierpnia. no ale nie było świąt po drodze. Generalnie powinni je już zamieścić. Jestem ciekawa jak mi ocenią ten egzamin, bo w sumie mam mieszane uczucia. A Tobie jak poszło?
zamieszczaja ostatnie dni lutego dopiero czasem nawet poczatek marca, ja tak mialam:)
ja miałam małe problemy ze słuchaniem, bo byłam zestresowana i kurcze pół rzeczy mi umknęło. Nie wiem jak to będzie, ale chciałabym już wiedzieć:/
Gorzej by było jakbyś miała problem z gramatyką - tutaj niczym nie nadrobisz, a słuchanka jest w grupie z odpowiedzią ustną, więc pewnie będzie ok!
No grama też nie była najłatwiejsza. W ogóle ja to mam wrażenie, że ten test był trudniejszy od tych co do tej pory zrobiłam, ale to pewnie przez stres.
nadal nic...
JUŻ SĄ WYNIKI !!! ZDAŁAM ---- NAPISANE APTO - Nie mogę uwierzyć !!! Patrzcie, już są wyniki - Mam nadzieję, że i wam się udało :)
ja też zdałam!!! aaaaaaaaaa nie wierzę! ale super! :D
iii, ja też apto :) gratuluję wszystkim! to teraz czekamy na dyplomy:p
:D:D:D:D i ja też! Nie mogę uwierzyć!!! :D
a jaki poziom? bo ja superiora:P
no to gratulacje dla szczesliwcow :)
hehe, ja też superiora :D
hej a możecie mi powiedzieć gdzie mogę sprawdzić bo nie otrzymałam żadnej inf
Również niczego nie dostałam, ani mailem ani pocztą tradycyjną, a już tak nie mogę się doczekać - nie ważne jaki byłby wynik;)

Może trzeba zapytać w instytucie?
na stronie cervantesa jest mozliwosc sprawdzenia, jesli zapisaliscie sobie kod, ktory dostaliscie na egzaminie, powiadamiaja duzo pozniej, a jeszcze o wiele pozniej dostaniecie dyplom
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia