hiszpanski rock

Temat przeniesiony do archwium.
jesli ktos zna jakichs fajnych wykonawcow badz jakies fajne hiszpanskie kapele rockowe to bede straaaasznie wdzieczna jesli ktos mi wrzuci pare kawalkow na poczte [email] Stawiam pierwsze kroki w hiszpanskim i potrzebuje dobrej muzy zeby sie bardziej zmotywowac. Ostatnio zajmowalam sie glownie tlumaczeniem niemieckich tekstow (die toten hosen, lacrimosa; swoja droga moze ktos mi poleci jakis niemiecki rock:) ). Ze sciagnaiem u mnie kiepsko, uzywam imesh i DC++ ale zanim cos sie scaignie to wieki mijaja :| Dlatego znajomi wysylaja mi muze na maila :) Pozdrawiam i z gory dzieki :)
polecam Heroes Del Silencio, sa super
Endre dos tierras :)
Sorki - literowka... Entre dos tierras :)
Polecam Ska-P :)
Mago te Oz , te lo recomiendo
DZIEKUJE, dziekuje!!! 4 miesiace szukalam tego kawalka nie wiedzac jaki jest tytul i kto go wykonuje (bo kompletnie nie znam hiszpanskiego) :) No i wreszcie wiem, juz sciagnelam i sie ogromnie ciesze. Zupelnie przez przypadek tu weszlam (to znaczy caly czas szukajac) i...i znalazlam! Jeszcze raz baaardzo Ci dziekuje ;) Pozdraiwam baaardzo serdecznie...
Z niemieckich polecam bardzo, bardzo die Aerzte (super do tlumaczenia tekstow). Z hiszpanskich ja bardzo lubie Ska-P, najlepsze sa wersje koncertowe
jeśli mógl by mi ktos przeslac jakes fajne kawalki to prosze. Ostatnio na ex uslyszalam bardzo fajny kawalek ale nie dopadłam nazwy....:(
cze
jak ściągnąć coś SKA-P?
Jak możecie to odpiszcie!!!!!!!
ANA
na DC znajdziesz wszystkie płyty i teledyski ( hub.antynazi.org:6666 )
Zapatillas ale to raczej takie pop rock :P ehehe ale niestety nie mam :( jakby ktos to mial to bardzo prosiemmmm...:)
Mago de Oz :)
Sepultura nie ma lepszej kapeli .... polecam
Temat przeniesiony do archwium.