emule-sciaganie programow

Temat przeniesiony do archwium.
Czytalam tu kilka razy,ze siagacie programy do nauki z mule- ja wczoraj probowalam cos znalezc,ale nic z tego... Co wpisujecie przy wyszukiwaniu? Ktos moglby jakichs wskazowek poczatkujacej uzytkowniczce mula udzielic?
Bylabym bardzo wdzieczna!
Pozdrawiam.
nazwe programu
wpiszesz w emule europlus + ele jak tego ci nei znajdzie to

www.osloskop.pl

to jest strona poswiecona emule tam tez jest wyszukaj to wpisujesz tam EuroPlus + ELE zjadzie ci to i na dole masz linka w stylu fle|europlus + ele ....... |547665888432 i jakies numerki :D
w emule / edonkey wpisz

EuroPlus+.Ele.(Hiszpanski).CD1.(osloskop.net).rar

i

EuroPlus+.Ele.(Hiszpanski).CD2.(osloskop.net).rar

pozostaje ci tylko sdtanie w kolejce bo na tym polega ten program ze trzeba czekac ;/

to musi dziala jak nie to poszukaj linka na www.osloskop.pl
troche jestem blondynka, bo sciagnelam sobie euro plus - dwie czesci, i nie wiem co mam dalej z tym zrobic bo po rozpakowaniu jest razem 8 plikow ktore sie w zaden spodob nie chca otworzyc, pewnie to jakosc zlozyc powinnam? pomozcie
Bardzo,bardzo dziekuje!! Weszlam na te strone,bo samego europlus + ele nie znalazlo. Ale teraz juz wszystko sie znalazlo,dziekuje baaaardzo jeszcze raz! :)
Pozdrawiam!
NAjprawdopodoniej sciagnelas bo na emule to jest najpopularniejsze :D

zaraz dam linki do programow ktore to otwieraja jak dobrze maietam to CloneCD to robi na www.underpl.org powinno byc... kiedy zainstalujesz clona to on zrobi ci jeden dysk wirtualny jak wejdziesz w moj komp bedziesz maila dodatkowy cd rom :D nacisniesz prawym i wyskoczy ci ramka... poszukasz tego europlus +... i dasz ok powinnien odpalic to....

zobacz jakie maja koncowki te pliki co sciagnelas...

powinno byc [nazwa].img
http://www.underpl.org/main.php?d=1&cat=42&dfile=377
sciagam tego clona, dzieki za instrukcje, ciekawe jak mi pojdzie dalej...:)
wiec zainstalowac mi sie udalo ale nic wiecej nie moge zrobi bo po wejsciu na moj komputer nie mam zadnego dodatkowego cd romu. probowalam cos tam poklikac w tym clonie ale bez rezultatow.... a ten hiszpanski czeka sobie spokojnie w kawalkach... help ....:)
hmm postaram sie to sciagnac i poszukac dla ciebie ta wersje co ja uzywam 4316 ... za 30 min dam odp
bedzie OK :D
dzieki:):) czekam:):)
clonecd4202 zobacz czy kaza ( jak masz ) albo emule ci tego nie znajda.... zaraz poszukam tego na neci i dam linka
sprawdz czy to wogule jest .img bo jak nie to to nie bedzie mialo nawet sensu :)
moj nr gg to 1812372 odezwij sie przesle ci przez gg tego clona bo nie umiem go znalesc na tej stronce z ktorej go sciagalem ;/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa