Są tu licealiści i gimnazjaliści z Krakowa?

Temat przeniesiony do archwium.
witam,
jako współautorka tej strony pozwolę sobie wykorzystać to forum, ten jedyny raz, żeby skierować do Was wielką prośbę; jeśli podoba się Wam ta strona i do czegoś się Wam już przydała, to może bylibyście skłonni w pewien sposób się odwdzięczyć...

otóż jestem studentką V roku socjologii na UJ i piszę właśnie pracę magisterską; w związku z tym poszukuję pilnie licealistów oraz gimnazjalistów (z Krakowa, bo to tutaj mieszkam), które zgodziłyby się wziąć udział w badaniu na potrzeby mojej pracy; badanie dotyczy zjawiska korepetycji oraz ogólnie wszelkich płatnych zajęć dodatkowych; jak wiecie, jest to ostatnie zjawisko całkiem masowe - prawie wszyscy chodzą na jakieś dodatkowe zajęcia - ale za to zupełnie niezbadane; dlatego właśnie chciałam się tym problemem zająć

badanie polegałoby na wywiadzie-rozmowie ze mną na temat zajęć, na które chodzicie - jakie to zajęcia, ile godzin tygodniowo, dlaczego na nie chodzicie, etc.

dlatego jeśli mieszkacie w Krakowie i uczycie się w liceum lub gimnazjum (a może macie rodzeństwo w tym wieku?) byłabym niezmiernie wdzięczna za Waszą pomoc; no i oczywiście przyczynilibyście się do rozwoju nauki, a dokładniej socjologii edukacji :)

wywiad odbyłby się oczywiście w miejscu i czasie dogodnym dla Was

jeśli jesteście zainteresowani, bardzo proszę o kontakt ze mną
mój email: [email]

pozdrawiam i z góry dziękuję za Waszą pomoc,
Bożena
chetnie bym wziela udzial w badaniu, bo tez mieszkam w krakowie, ale niestety jestem juz na studiach...

w kazdym razie zycze powodzenia w szukaniu chetnych

no i dzieki za te stronke, bo jest naprawde super :)
i oby sie dalej rozrastala

pzdr :)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa