Muzyka Klubowa w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Z Ciekawością przeglądam od kilku już godzin tematy związane z hiszpanią, oczywiście nie mogłem ominąć tych muzycznych, gdyż to one mnie najbardziej interesują, jako że od dawna moim wielkim marzeniem jest poznanie tamtejszego świata muzyki klubowej, chodzi głównie o tematykę house, taką tematyką zajmuję się w Polsce, gram głównie latino-house (ogromna fascynacja tymi gatunkami!) oraz wszelkie odmiany house'u tak bardzo kojarzone z klimatem ibizowych klubów (także "plażowy" trance, który szczególnie dawniej świetnie kojarzony był z życiem ibizowych klubów) Oczywiście Ibiza to Ibiza a Hiszpania to Hiszpania, każdy region inny, jednak moje pytanie i tematyka postu sprowadza się do jednego. Jak wygląda, jak brzmi życie klubowe w Hiszpanii? czy warto wybierać się tam będąc polakiem w poszukiwaniu w/w imprez, jak łatwo - lub też jak trudno jest załatwić zagranie imprezy lub nawet zatrudnienie (czasowe) w hiszpańskich klubach? Dodam, że mam dobrze rozwinięty zmysł marketingowy i potrafię nie tylko robić, ale i załatwić dobre imprezy, jednak w obcym kraju na pewno działa to zupełnie inaczej... Jeśli możecie cokolwiek w tym temacie mi napisać, poradzić, czy teżopowiedzieć z własnych spostrzeżeń będę Wam bardzo wdzięczny.
W tej kwestii sadze ze bede mogla w jakis sposob ci pomoc. Od wielu lat spedzam wakacje w Hiszpanii i nie omijam klubow z imprezami w takim klimacie o jakim wspominales , dostepnosc takich imprez jest bardzo duza szczegolnie w kurortach , ktore najlepiej funkcjonuja latem , z tego co zaobserwowawalam w wiekszosci klubowch imprezowa noc jest dokladnie zaplanowana , imprezy zaczynaja sie nieco pozniej niz polsce bo kolo 23 i mniejwiecej do godziny 2 w klubach mozna slyszec lajtowa muzyke , typu kompercyjny pop , czarna muze. Po drugiej zaczyna sie prawdziwa uczta dla tych ktorzy lubia dobre uderzenie. A jesli chodzi o dostepnosc pracy w klubach w roli Dj-a , to zaobserwowawalam , ze z zroku na rok Dj-je sie zmieniaja , wiec mysle ze warto odwiedzic strony Hispzanskich klubow i poprostu napisac e-maila do wlascicieli z zapytanbiem w tej kwestii , ale jesli chcesz pracowac w hiszpanii to radzialabym zainteresowac sie tym juz teraz ;-) wrzuc w przegladarke nazwy takie jak Don juan albo Q.K. Pozdarwiam. M.
ahhh jeszcze jedno , w Hiszpanskich klubach srody to impreezy w Amsterdamskim klimacie ;-) Nio i to by bylo na tyle jesli chodzi o moje obserwacje
dzieki wielkie, juz teraz wiem ze sprobuje na pewno, nawet jesli wiele nie zarobie to przynajmniej odwiedze ten piekny kraj :) a przy okazji - jesli ktos jest chetny do nawiazania kontaktu w tym temacie to moj mail > [email]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa