chenoa

Temat przeniesiony do archwium.
kto lubi slucha podziwia??
hola
me gusta mucho. to moja ulubina piosenkarka.uwielbiam płyte Mis canciones favoritas!!!!!!!Pozdrawiam :) :):)
ja uwielbiam 1 i soy mujer...a nabardziej...soy lo q me das i desnuda frente a ti:)
tak,desnuda frente... jest najlepsza.Ale czyżby nikt inny tu nie znał Cheno?Ludzie żałujcie.Olita,widziałam kiedyś twój wpis o ulubionych piosenkach i muszę powiedzieć,ze nie tylko w Cheno się zgadzamy :-).Mamy bardzo podobne gusta. Za co ją lubisz najbardziej.Ja oczywiście:
1.za świetny głos
2.za jej charakter,to prawdziwa mujer de fuego.
pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Laurity-także tych nieśmiałych!
Cześć dziewczyny!
Cześć Ania to ja Sylwia, jak tam plytki???
Jak nas bedzie wiecej to sie postaramy o fanclub hehe
Olita masz gg albo msn messenger?

chenobesos como dicen chenoistas de España :P
Hola Sylwia!
płytki super,Wiesz,poznałam kiedyś ze chepo to ty,bo wpisałaś listę swoich ulubionych piosenek.Nie miałam wątpliwości.
Rzeczywiście, jeszcze kilka osób i zakładamy klub chenoistów(-tek).
Hola Muchachas!!!!
chce sie dolaczyc do waszego klubu chenoistow>Ja takza jestem wielbicielka Che Saludos i besos:):):):)
Bienvenida!! hehe
Spoko, jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście bedziemy się musiały postarać o założenie fanclubu ;-)
Pozdrawiam
Por cierto, wiecie że Chenoa nagrywa już kolejną płyte???? :P
Tak,wiem.Czytałam o tym.
Pozdrawiam.
Chenoaistas nowy album "Nada es Igual" już w połowie listopada, prawdopodobnie 15, a dziś można już w radiu usłyszeć singiel "Rutinas"
Ja podziwiam :) a ta najpiekniejsza:
http://rapidshare.com/files/133037712/11_Desnuda_Frente_a_Ti__You_Bring_Out_the_Best_in_Me_.wma.html
chciałabym ściągnąć sobie jej piosenki wiecie może skąd moge je ściągnąc???
najlepszy jest w werski hiszpanskiej ARES. mi sciaga wszystkie hiszp. piosenki i filmy po hiszp. :D jest super.
Ja Chenoa iodkrylam niedawno i tez uwazam, ze jest swietna. Mnie najbardziej podobaja sie jej dwie piosenki cuando tu vas i soy lo que me das.
Nie znam hiszpanskiego wiec staram sie je tlumaczyc na zasadzie podobienstwa z wloskim (znam j wloski) i sens jako tako udaje mi sie wylapywac:))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa