bisbi,busta,chenoa

Temat przeniesiony do archwium.
szukam wielbicieli tych wykonawców w POLSCE. Dajcie znac o sobie!!!
hola hola!!!!!!!!!!!!!
Ja kocham tych artystow sa cudowni.Najbardziej lubie BUste Te quiero mucho.Nawet mam ich plyty sa super polecam wszystkim .
BESOS
a jesli chcesz pogadac to moj numer [gg] i email [email] piszcie
chetnie porozmawiam :):):):):):)
chenoa super...bustamante nie lubie chociaz devuelve me la vida kroluje w dyskotekach i mi sie spodobalo...a bisbal jest fajny...no ale ot 5 i ludzie z tamtad beda rzadzic:D VICTOR RULEZ:D
To super z tym Busta!Ja uwielbiam ta piosenke.Pozdrowionka.PS.Olita jak bylo w Hiszpani?
A z Ot 5 bardzo podoba mi sie jak spiewa Sandy.Jestem pod wrazeniem jak wykonala Estoy aqui Shakiry.Malo kto umnie zaspiewac jej piosenki a Sandy sie to udalo super.
w hiszpanii bylo tak ze wczesniej wrocilam o miesiac:D..a tak wogole to jak zwykle..miesiac odmozdzania sie z tepym narodem....ehh ale i tak ich kocham:). Sandy??hmmm sandra? czy soraya??nie wiem o kogo ci chodzi...a chyba ta piesenka byla na 1 gali bo inne widzialam i nie wiem o jaka piosenke ci chodzi....mi strasznie sie podobalo ostatnia gala czyli 6:) zaluje ze juz terasz bede sledzic tylko w necie...z kanalow hiszpankich mam dostep tylko do primery...
salu2
chodzi mi o sandre Estoy aqui spiewala na pierwszej gali.A ostatnia to Ritorno da te Laury Pausini tylko ze po hiszpansku o ta chodzi?
tez bardzo ladne wyko0nanie
Zgłasza się fan de chenoa. Jak chcecie pogadać z fanami chenoi z hiszpani to polecam jeden chat na ktorym ja siedze juz od trzech lat, ostatnio troche opustoszał ale staramy sie odbudować jego "potęgę" hehe Serdecznie zapraszam. Fani cheno na pewno znają strone www.mundochenoa.com z niej można wejsc na czata szukając w menu "interaktivo" a tam "chat", ale tak do pewności zostawmie wam dokladny link http://www.mundochenoa.net/site.php?ir=chat Jak ktoś używa irc to wystarczy połączyć sie z serverem irc-hispano i wejść na kanał #chenopafanclub
Oczywiście zapraszam nie tylko fanów chenoi ;-) Zresztą zawsze jeszcz mozna wejść na chaty zadedykowane bisbalowi czy buście czy komukolwiek innemu.
Serdecznie zapraszam i pozdrawiam

Sylwia
mój mail: [email]
popieram, david bustamante jest slodki, jestem jego fanka w oficjalnym fan klubie, szukam jego innych fanow, tutaj w polsce. odezwijcie sie!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa