DS Dwudziestolatka-wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc,jest juz lista osob,ktorym przyznano miejsce we wroclawskich akademikach.Jestem ciekawa ile osob z filologii hiszpanskiej bedzie tam mieszkac.Pozdrawiam!
wspolczuje bardzo:d akademik we wro kosztuje prawie tyle (jesli nie tyle samo)co mieszkanie we wro...znaczy pokoj...a standard o niebo wyzszy.....no ale zycie w kademiku tez ma swoje uroki:D
Olita,widzialas te pokoje w 20latce?:>
niestety tak:d moduly, przynajmniej tam gdzie bylam. kumpela nawet sobie sciagnela kuchenke mikrofalowa z domu:D mieszkala gdzies wysoookoooofajne windy tam sa:D i sklep na parterze:D ale halas od ulicy straszny no i teraz jeszcze ten remont:D no ale za jakis czas naprzeciwko bedzie jakas tam galeria wiec w sumie....:)
mam tylko nadzieje ze ten akademik i jego pokoje nie sa w stanie rozsypki ..ale skoro jakis remont jest to moze bedzie spoko.musze zadzwonic tam,bo nie wiem czy jest jakas roznica w standardzie miedzy pokojami 2 i 1 osobowymi.tobie pewnie nic o tym nie wiadmomo..pozdrawiam!
remont jest ale nie w budynku. zobacz sobie na mape wroclawia, wiec budynke jest na rogu przy placu grunwladzkim i to wlasnie plac jest w remoncie:D bo to wylot jest na warszawke:D i tiry tiry tiry:D (u nas nie ma obwodnicy) nie wiem jaka roznica ale tak serio jak przyjedziesz to zobaczysz:) jak bedziesz czuc sie samotnie to zapraszam na piwko:D moje [gg] . salu2
ach,nie zczailam ;) wiem o ty mremoncie drog i w ogole..bylam we wrocku ok miesiaca,dwoch temu.real blonde ;) :P
Dwudziestolatka jest koszmarna. Wyglada jak wiezienie, jeden dlugi korytarz i pokoj obok pokoju. I na dodatek nie ma lazienek na modul tylko sa na korytarzu, wiec trzeba zapierniczac w reczniczku przez caly akademik. I na dodatek drogi jak diabli. Na Twoim miejscu odpuscilabym akademik i poszukala jakiegos pokoju w mieszkaniu studenckim, wiecej luzu i jakos tak kameralniej. A na dodatek na stare cinkwy co to tam sa na portierni to sie zachowuja jakby pilnowaly licealistow, kazdego legitymuja, po 10 juz tam nikt nie wejdzie, jakas makabra...
w informacji jest napisane ze moduly sa wlasnie.
sa moduly ale nie ma lazienek:) ja nie pamietam tego czy sa czy nie:), ja tez radze poszukac mieszkania, bo czesto ludzie szukaja wspolokatorow i mozesz za 250 zl mieszkac z kims w pokoju, a nie za 300 cos jakw akademiku...no i zycie studenckie tez jest fajne w takim mieszkanku:) i sie pouczyc mozesz w sesji:) (a to ci sie przyda napewno::))
poszukuje kogos ze znajomoscia hiszpanskiego .wyjazd na tydzien do hiszpanii. 5-dni 1000 zł.tel kontaktowy 5[tel]
ale ze ty placisz a ja jade?? czy jak??
nie ja tez jade
czemu takie bzdury piszesz? w kazdym module mamy lazienke, nikt tu nie lata w reczniku po korytarzach
Temat przeniesiony do archwium.