Cos w stylu La Camisa Negra

Temat przeniesiony do archwium.
Ja rowniez poszukuje piosenek o tematyce hiszpanskiej tylko w stylu La camisa negra tzn w szybszym tęqie. Jakby ktos cos chcial mi powiedziec to napiszcie... zgd
jesli "la camisa negra" jest w szybszym tempie.... hmm.... no dobra, niech bedzie. dosc podobne jest "mala gente" Juanesa (podobne tempo), troche zywsze jest np "feliz conmigo" (bacilos). jesli chodzi o takie naprawde "porywajace" piosenki to ze swojej strony polecam np. carlosa vivesa (tak to sie odmienia? ;) ). jak chcesz to podaj maila - rzuce probke tych utworow.
Czy mozesz i mnie wyslac.Bardzo bym prosila [email]
Inka99, jeśli możesz to mi też podrzuć trochę tej muzyczki, zwłaszcza Juanesa. proszę...:) [email]
margeritta, probowalam przeslac ale masz pelna skrzynke... :/ daj znac jak cos sie zmieni ;)

esperanca - doszlo?
ja rowniez bym prosila o hiszpanska muzyke, ale bez juanesa bo to juz mam:) bede bardzo wdzieczna: [email]
wyslalam :)
Inka99 - doszlo, muchas gracias. Jak Ci sie chce, to przyslij jeszcze cos, oki?? Wyczyszcze skrzynke, obiecuje :)
hola :)
bardzo bym chcial posluchac hiszp rytmów które kocham
jesli znajdziesz chwilke to wyslij mi co masz,dzieki
moj mail
[email]
dziekuje bardzo bardzo!! :)
Bardzo podobne do "La camisa negra" są dwie inne piosenki Juanesa - "A dios le pido" oraz "La paga". Polecam
Sylwia, mogłabyś mi je podesłać, jeśli masz???
[email]
Inka99 mogłabyś mi przesłac ta hiszpanska muzyke [email]
przeslalam kilka, daj znac czy doszlo
też będę wdzięczna za jakies hiszpańskie rytmy :)
skoro juz tak hurtowo jest rozsyłane :)
[email]
gaby, nie mogę ci wysłać, może masz zapełnioną skrzynkę? Spróbuję jeszcze raz.
jest tyle hiszpańskich "śpiewaczów"... rockowych, że szkoda tracić czas na ich wymienianie :]
Lorihen por supuesto! ...y por siempre!
ok, przesle Ci ale zaznaczam, ze teraz bede przesylac tylko tym osobom, ktore mnie o to osobiscie poprosza (w sensie ze wiadomosc bedzie do
Inki ), bo na kompie siedze rzadko (nie mam czasu) i nie dam rady wysylac wszystkim, ktorzy sa chetni. wiele osob dostalo juz ode mnie mp3 i moga przesylac je dalej :)

pozdrawiam serdecznie :)

Inka

ps. kryzys - z przemeczenia nie mam czasu i ochoty na nauke hiszpanskiego - a to byl jeden z niewielu pozytywow zycia wsrod morderczego planu na uczelni... :( chlip...
bardzo dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.