Hiszpańska muzyczka;]

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Czy mółby mi ktos napisac nazwy hiszpańskich zespołów( obojetnie jakich), gdyż ja znam tylko Juanesa.Chcialabym uslyszec inne utwory, innych artystów-> uwielbiam ten język. Z góry dziekuje i pozdrawiam ;]
Juanes to nie hiszpański zespół - pochodzą z Kolumbii - to tak gwoli ścisłości ;)
Z hiszpańskich zespołów pragnę Ci polecić: El Último de la Fila, Heroes del Silencio tudzież solowe albumy Enrique Bunburego.
jeśli lubisz rock to posluchaj piosenki zespołu Rata Blanca :]
Dziekuje;]
A tak w ogóle pisząc "hiszpanskie zespoly" mialam na myśli spiewajacych w tym jezyku, ale ok;]
Dziekuje wszystkim :*
Ale piosenki Rata Blanci sa jak najbardiej po hiszpańsku :P polecam
Polecam jeszcze Alex Ubago, David Bustamante, La Oreja de Van Gogh, Paulina Rubio, Marcela Morelo, Monica Naranjo, Alejandro Sanz.... Sporo tej muzyki posciagalem z netu, poniewaz hiszpanski bardzo mnie kreci a muzyka w szczegolnosci. Wykonawcy ci pochodza z krajow hiszpanskojezycznych. Pozdr
JA
kto mi pomoze znalezc piosenke zaczynajaca sie slowami;amore spiene,amore spansa kto to spiewa???prosze o pomoc [email]
heeej nikt nie wspomnial o najlepszym californian punku z hiszpani - EL CANTO DEL LOCO no i LA VELA PUERCA ewentualnie jeszcze ATAQUE 77 a jak wolicie sentymentalniej to BACILOS - caraluna ;)

chauuus
Dziekuje Kochani:*
Co ja bym bez WAS zrobila...:*
Jeszcze raz bardzo WSZYSTKIM dziekuje i goraco pozdrawiam ;] :*
Heh...Jaka to piekna muzyka...cudowna...dzieks wszystkim za to..:*
nooo Zapatillas ,,el canto del loco" tooo wiadomo, ze zajebista :)
hej hej! chyba ktoś tu o MANU CHAO zapomniał ;-)
pozdrawiam :)
Zależy jakiej muzyki słuchasz... Moje ulubione to:
-Pereza
-Los Aslandticos (najbardziej "De Momento")
-Extremoduro (Necesito drogas y amor)
-Nena Daconte
I mniej lubiane, ale też niezłe: Macaco, Poncho K, Don Omar, Los Piratas, Morodo.
PS Quiero recomender a todos un cortometraje: "7.35 de la mañana" de Nacho Vigalondo.
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa