Carnaval del Pueblo Londyn

Temat przeniesiony do archwium.
Kto jest w Londynie i wybiera sie jutro na Carnaval del Pueblo w Burgess Park???
Maya co prawda nie jestem w Londynie ,ale niedawno mi sie pytal pracodawca hiszpanski czy nie znam inzyniera o Twojej specjalnosci
Ayy.. kiedys pytalam o prace dla inzyniera elektr., ale to nie ja nim jestem tylko moj chlopak :), a on nie zna hiszp. tylko ang.wiec pewnie jesli juz to bedzie szukal w firmie miedzynarodowej, albo na kontrakt, a ja to tylko w skromnym AutoCadzie :)
Ale dzieki za zainteresowanie :)
kto mógł a nie był niech żałuje :)
Ech... się posłuchało, pooglądało i.. potańczyło, :)
Jakby co następna "fiesta latino" w Kennington Park 20.08. :)
Dzieki za informacje , udam sie na "fiesta latino"
naprawde?? bedziesz w Londynie w tym czasie?? ooo - fajnie :)
Do zobaczonka.We wrzesniu kolejna impreza, choc tematycznie bardziej określona "Londres Caracas- Caracas Londres en Trafalgar Square". A i wspomne jescze o "II London Spanish Film Festival" w tym roku gosciem specjalnym ma byc Carmen Maura.
No, jest co robic :)
wiem że to fajna sprawa bo na takie imprezy to juz kilka lat chodzę. A Wielka Brytanię znam jak wlaszna kieszeń.Milego imprezowania
Mi udało sie zdobyc biety na koncerty Guarany, Marty Sanchez i Gusanito. A to na październik bo narazie sie za krótko z nią znam wiec teraz nie ryzykuje jej utraty. Pozdrawiam
Ale chyba nie W Lond? btw congrats :) śśś jakiś tajemniczy...
W stanach. Tam jest więcej takich imprez
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Sólo en español