jacy są Argentyńczycy?

Temat przeniesiony do archwium.
Może wiecie coś na ten temat, bardzo interesuje mnie czy różnią sie oni bardzo od europejczyków, czy inaczej podchodza do różnych spraw. Jeśli poznał ktoś ich i wie cos na ten temat bede wdzieczna za podzielenie sie informacjami
poznałam kilku niestety mam niedobre wrażenia,ale nie twierdze ,że wszyscy są tacy sami. na pewno uznają się za lepszych od innych mieszkańców ameryki południowej - ito pod wszystkimi względami.zadufani w sobie..no i ta ich potworna wymowa podwojnego "L"....a tak na prawdęto szkoda gadać...za to peruanos y ecuatorianos son simpaticos....los mejores!!!
Jacy są Argentyńczycy? To takie pytanie trochę w stylu: Ile kosztuje samochód?
To zależy.
Nie rozumiem tych wszystkich postów typu a jacy są Meksykanie? A Ekwadorczycy? A ludzie z Unga Bunga?
Przecież nie da się ludzi wsadzać do jednego worka. A jacy są Polacy? Polki to uśmiechnięte wysokie blondynki? Miłe i uprzejme, kochające, świetne matki?
Pasujesz do opisu? Bo ja nie.
Może lepiej po prostu poznać tego Argentyńczyka.
Nie mogę sie wypowiadać o wszystkich Argentyńczykach. Znałam kilku strasznie ich paraliżowało to ze kobieta może byc inteligentniejsza od nich. Podobne reakcje maja Meksykanie . Znowu Peruwiańczycy sa urodzonymi ojcami i kochają dzieci .ale nie maja sobie równych w kłamaniu ze nie maja zony .Wiec dobrze ci radze za czym zdecydujesz sie wiązać z Argentyńczykiem to dobrze go poznaj.)))
Znałem* przepraszam
sa bardzo falszywi....

ale z wygladu uffffffffff, piekni
znam jednego Argentyńczyka, jest bardzo towarzyski, sympatyczny i zabawny. Taki wariat z niego. No i bardzo przystojny poza tym :)
dzekuje za slowy o argentinos. Ja jestem jeden i kilka razem odwiedze polska. !
francisco gratuluje doskonałych for o Polkach. Podziwiam wasza wiedze w Tej materii. ile można sie o nich dowiedzieć. mialem przyjaciela z argentyny z którym skończyłem przyjażń po tym jak dopuscił sie zdrady. ))))
Pytanie okropne.

Odpowiedź zwięzła:
- Hiszpański w argentynskim wydaniu brzmi nieprzyjemnie i jest trudny do zrozumienia.
- Inteligencji i jakości wykształcenia mają mniej niż Polacy uważani za upośledzonych umysłowo.
- Lenie.
- Kłamcy.
- Hipokryci.
- Złodzieje.
- Ćpuny i pijacy.
- Bardzo lubiący zabawę i mili w towarzystwie, niezwykle uprzejmi a przy tym fałszywi.
- Wprawni podrywacze, często przystojni, wiecznie uśmiechnięci.

P.S.
Nigdy nie miałem żadnych problemów z Agentyńczykami, spostrzegawczość i zapobiegliwoś mnie ustrzegła - tak zaznaczam gdyby ktoś zarzucał mi jakiś uraz i uprzedzenia - nie mam takowych. Po prostu: jest pytanie - jest odpowiedź.
Czyżby jakiś podrywacz z Argentyny obserwuje co piszą przyszłe ofiary. Ostatnio mój znajomy Hiszpan czytał ta stronę.
Czyżby naprawde nie cieszyli sie zbyt dobrą opinią??Nie spotkalam sie z tym nigdy. Poznałam kilku Argentyńczyków i myśle że nie powinniście uogólniać, mam z nimi kontakt do dzisiaj i są to naprawde super ludzie.
A jacy są Anglicy,a Francuzi,Szwedzi,Chinczycy itd.?? :| Nie rozumiem w ogóle po co tyle tematów.Przecież wiadomo,że każdy został wychowany na swój sposób,ma indywidualny charakter,wpojone właśne zasady których sie trzyma itd.I to jest chyba logiczne ,ze są ludzię dobrzy,kochani..i Ci źli ,zdradzajający,obłudni itp. No,ale cóż wkońcu forum jest po to,zeby pisać i się pytać ocokolwiek..ale moim zdaniem akurat takie tematy są zbędne...
kisiu23 oni nie sa źli
jako koledzy . Tylko ta ich chec wzorowania sie na Włochach
Pracowałem przez 2 lata w Argentynie . Też zauważyłem ze zaczynają przejmować styl Włoski.
pracowales tam 2 lata wiec na pewno poznałeś Argentyne i wielu Argentyńczyków, na pewno wiesz cos na ten temat. Ogromnie interesuje mnie ten kraj jak i ludzie w nim mieszkający....
sofi23 napisz na ten adres [email] to Ci przybliżę ten kraj i jego kulturę ale bez męskiej połowy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia