Muzyka, piosenki i stroje do łaciny...

Temat przeniesiony do archwium.
Hej... Szukam ludzi, którzy tak jak ja kochają taniec towarzyski, a szczególnie tańce latyno-amerykańskie (i trenują od niedawna). Podielimy się naszymi uwagami, wymienimy się piosenkami... Jive, samba, cha-cha, rumba... To od niedawna moje ulubione wyrazy :P...
Chciałam się was zapytać jaki kolor do stroju do łaciny byłby najlepszy... no żeby pasował zarówno do jive, cha-chy, samby jak i rumby. jak myślicie, jaki???
jak do samby to jakieś wdzianko podkreślajace posladki (jak wiadomo) hyhy :D i najlepiej coś czarnego co wysmukli sylwetkę z jakimiś lekkimi świecidełkami i będzie gites :D pozderki :D
Tak, ale ja jestem dziewczyną... :/ ??? Może dla chłopaka to bybyło dobre, ale dla dziewczyn raczej nie... To co jaki kolor???
Elo, to ja... Słuchajcie, jeżeli czyta to jakiś chłopak (z Elbląga), ma gdzieś od 14 do 16 lat i umie tańczyć standard i łacinę (oraz chciałby się zapisać na kurs, ja chodzę od pażdziernika) to proszę, żeby mnie niezwłocznie o tym poinformował ;P... Więć poprostu SZUKAM PARTNERA. Moi ostatni dwaj byli beznadziejni i co najmniej o głowę niżsi ode mnie!!! HELP! Podaję moje gg, jeśli byłby ktoś chętny :) : 3940816
Czesc, tak jak ty i inni kocham taniec towarzyski, mam piosenki do tanca i takze trenuje od niedawna) jezeli chcesz o tym popisac to to jest moje [gg] napisz
czesc czy masz moze jakas muzyke do la??
chętnie wymienię sie muzyką do rytmów latynoamerykańskich, jeżeli chodzi o taniec to narazie tylko podziwiam, może niedługo.......
a może wiesz gdzie mozna kupić takie stroje?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Kultura i obyczaje