Poznanie ludzi z hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Jak można poznać ludzi z hiszpanii?? Bardzo chciałabym poznać kogoś, z kim mogłabym pisać i szlifować swój hiszpański. Pomóżcie mi, proszę.
Ach ... to moze ja pomogę:
www.friendsabroad.com

Stronka na której jest wymiana językowa. Ktoś uczy Cię hiszpańskiego, a Ty uczysz kogoś polskiego (oczywiście jeśli ktos jest zainteresowany.) Możecie się porozumiewać w różnych językach, w moim przypadku porozumiewam się po angielsku. Co prawda hiszpański nadal raczkuje, ale jest lepiej ;] Przy okazji szkolisz sobie jakiś inny język ;] Zresztą sama zobaczysz ;] pozdr
Paulinex ale też musisz uważać na :
"...Z sieci bardzo aktywnie korzystają werbownicy sekt i innych grup destruktywnych (np. neonazistowskich)..."
http://www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=336
Mój sposób to znaleźć kogoś w Hiszpani przez gg. Oczywiście to nie bądą hiszpanie, tylko Polacy mówiący po hiszpańsku, którzy się tam przeprowadzili,albo mieszkają tam od dziecka. Niektórzy chętnie pogadają. NIe wiem jakim cudem ale kiedyś udało mi się pogadać z prawdziwymi hiszpanami przez gg. Można też pogadać sobie na hiszpańskich forach.:)
poczta glosowa w moim telefonie chetnie z Toba pogada, chcesz numer?;) salu2demadrid
poczta glosowa w moim telefonie chetnie z Toba pogada, chcesz numer?;) salu2demadrid
Jaki dowcipniś ;/
Zamiast gadu to już lepszy skype ... bez wątpienia. jeśli chcesz sprawdzić ile umiesz to po co gadać z polakiem ? Chyba lepszy jest nativ bynajmniej mi sie tak wydaje. pozdr
A ja mojego najlepszego przyjaciela, właśnie z Hiszpanii poznałam na forum tej strony! Potem, maile, rozmowy przez skype...i tak się rozwinęło:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka