Ehm, mam nietypowe pytanie, ale może ktoś będzie potrafił mi pomóc ;-) mimo wszystko. Wczoraj w nocy na kanale Zone Romantica ;> leciał film/serial, nie wiem nawet, na którego zidentyfikowaniu z pewnych względów dosyć mocno mi zależy. Było to w godzinach od ok. 00.00 do ok. 3 w nocy, nie pamiętam dokładnie. Więc z programu tv wynika, że był to chyba albo argentyński serial 'Niewierni' albo komedia obyczajowa hiszpańsko-argentyńska 'Kość niezgody'. Pamiętam 2 sceny z tego filmu, ale tak przez mgłę; facet i dziewczyna (o długich ciemnych włosach) spędzili razem noc, chyba nie znając się nawet, leżąc w łóżku facet w pewnym momencie odpowiada, że nie chce poznać jej imienia. Druga scena, hmm, tenże sam mężczyzna daje dziewczynie bieliznę, w którą ona się przebiera, ale ona jest niezadowolona, potem chyba zaczynają się całować bla bla bla.
Może ktoś ogląda Romantikę albo widział kiedyś film pt. 'Kość niezgody' i pamięta, czy takie sceny mogłyby pochodzić z tego filmu? ;-) Wiem, że to nietypowe, może głupie pytanie, ale naprawdę zależy mi na tym, że dowiedzieć się, co to za film.
No, to tyle, (ten temat to wcale nie żart, żeby nie było ;))
pozdrawiam.