muzyka hiszpanska

Temat przeniesiony do archwium.
hej czy mógłby ktoś przsłac mi na skrzynke troche mp3 z muzyka hiszpanską odwdzięczę sie swoja muzyka
Mogę Ci poprzesyłać pare piosenek np Emanuela Ortegi lub innych wykonawców tylko podaj swój e-mail.
moze mi bys tez mogla wyslac????
bardzo bym sie cieszyla..:):)--> adress: [email]
pozdro i juz zgory dziekuje...:)
[email] fakt zapomniałam go podac dzieki za pomoc
hej wiecie ja mam fiola na punkcie muzyki latynoskiej uwielbiam ja ona mnie smuci,raduje ogolnie wyzwala we mnie emocje mam ogromny zbior piosenek wiec moze powymieniamy sie nimi ??????
Juanes ma bardzo fajne piosenki jak co to moge przeslac
ja tez pełno jego piosenek a procz juanesa masz cos jeszcze?
Pomposa, mam ogromna prosbe, mozesz mi przeslac na maila jakies mp3 z salsa, bachata, merengue, samba etc, jesli oczywiscie masz cos takiego w swoich zbiorach, a mam nadzieje, ze tak :) bede bardzo wdzieczna, moj mail [email]
pozdrawiam
hej!ja też bym bardzo prosiła o kilka piosenek. Mój mail to [email] proszę...... Z góry dziękuję.!
Hejka niedługo prześle wam pisoenki ale prosze o cierpliwość bo coś mi się komp wiesza postaram się to zrobic w poniedziałek albo we wtorek.
Przepraszam!!
ja też bardzo bym poprosiła o przesłanie kilku piosenek. Będę bardzo wdzięczna i z góry wielkie dzięki;) [email]
Pomposa bardzo bym cię prosiła abyś mi przesłał parę piosenek juanesa ja mam tylko kilka emanuela ortegi
przypomnij adres
juanes jest wyrąbany ^^ kocham go ;p
Posłuchajcie tego - prześliczne :)

http://rapidshare.com/files/133037712/11_Desnuda_Frente_a_Ti__You_Bring_Out_the_Best_in_Me_.wma.html
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie