Do forumowiczow!

Temat przeniesiony do archwium.
Obserwuję to forum od dłuższego czasu i doszedlem do wniosku że niektórzy ludzie są tu wredni a inni złośliwi. Forum powstało by pomagać sobie nawzajem a dialogi tutaj naszpikowane sa sarkazmami i ironiami .... Nie możesz odpowiadać w tematach bo zaraz Madrale atakuja, które wszystko wiedza lepiej.
Każdemu się wydaje, że może sobie pomóc, owszem, ale tylko w niektórych przypadkach, bo do większości przypadków, trzeba mieć wiedzę, nie nabytą czytaniem postów, tylko fachowej literatury i przede wszystkim mieć doswiadczenie zyciowe w pewnych sytuacjach. Osoba która jest wyluzowana, pogodna, normalnie umie pogadać, nie wywyższa sie i nie uważa sie za pępek świata bo dużo umie jest spooko :p A tu pare osob poprostu jest CHAMOWATYCH!!! Z osoba o takim nastawieniu nie da sie prowadzić dyskusji
dziekuje za komplementy. madrala i cham.milo mi.
niestety,nie jestem wyluzowana i pogodna osoba ze sporym doswiadczeniem opartym na fachowej literaturze.
chcialbym zapytac.ktorzy sa wredni a ktorzy zlosliwi,bo ja jako cham i madrala nie mam zamiaru prowadzic dyskusji z takimi osobami.
ach,ty jestes w grupie
a. chamow,madrali
b. zlosliwych??
c. wrednych??
d.wyluzowanych i pogodnych??
bo juz sie zgubilem...
forum ma to do siebie, że każdy sie wypowiada w dowolny sposób, ton zapytania narzuca ton odpowiedzi, no właśnie, a jakiej grupie ja jestem? chyba sobie nie życzę takich okresleń dla mnie ani moich znajomych z forum, może po prostu nie odwiedzaj nas tu skoro jesteśmy tacy paskudni? są inne fora, tam poszukaj ludzi dobrych
Nie wiem do jakiej kategorii według Twojej skali się zaliczam, ale na szczęście nikt mi nie jest w stanie zabronić:

1/ udzielenia komuś pomocy
2/ odmowy jej udzielenia z jakichś względów
3/ ironizowania gdy sytuacja tego wymaga
4/ zareagowania na cudze chamstwo
5/ wyrażania w dyskusji własnego zdania popartego przekonaniami tudzież doświadczeniem
6/ reagowania na absurdy, idiotyzmy oraz na to, co mnie irytuje lub uderza we mnie czy też w osoby, które lubię, cenię i szanuję

Mam nadzieję, że poudzielasz się trochę na forum jeśli faktycznie dotąd jeszcze tego nie robiłeś(-aś). Interesujący nick.
Moim zdaniem, wszystko sie zgadza. Niektorzy ludzie sa tu wredni a inni zlosliwi, sarkastyczni czy przepelnienie ironia. Niektorzy sa mili, pomocni i cierpliwi do granic. Samo zycie, nie uwazasz? Rozejrzyj sie wokol siebie, czy nie jest tak samo? Samo zycie...
"Obserwuję to forum od dłuższego czasu i doszedlem do wniosku że niektórzy ludzie są tu wredni a inni złośliwi. Forum powstało by pomagać sobie nawzajem a dialogi tutaj naszpikowane sa sarkazmami i ironiami .... Nie możesz odpowiadać w tematach bo zaraz Madrale atakuja, które wszystko wiedza lepiej."

A ja prosze o "przetlumaczenie"...- wyjasnienie: " Madrale atakuja" ?
Co uwazasz za "atak" ?
Z drugiej strony...to i tak dobrze!
Gorzej jak "Durnie BY atakowali", nie sadzisz? ;-)

"Forum powstalo, by pomagac sobie nawzajem"...Taaa...

Podaj mi prosze PRZYKLAD...Choc JEDEN!!! ;-)
Kto, gdzie i kiedy pomogl np. mnie? Albo np. Icaro? Albo np. BeaI?

I ostatnie...
Do dyskusji potrzeba PRZYNAJMNIEJ 2-ch...
¡Dos no dicuten si uno (Una...) no quiere!

A poza tym...o rzeczach OCZYWISTYCH sie...NIE DYSKUTUJE!
Zreszta...to NIE jest forum DYSKUSYJNE...

Pzdr, Una...

PS. Zawsze mnie "w------" jak ktos twierdzi, ze "somos iguales"...
Na CALE SZCZESCIE KAZDY JEST INNY!!!
I KAZDY JEST...jaki JEST!
A wybor "internetowych znajomosci" (tak anonimowych!!!) nalezy do KAZDEGO z Nas...
Tylko Rodziny sie NIE WYBIERA, czyz nie tak?

;-)
Hihi, to widzę, że z nas wszystkich tylko ja wiem, w jakiej grupie jestem. Zostało to jasno powiedziane już dawno po tym, jak przetłumaczyłam jakąś piosenkę.
Otóż ja jestem "HAMSKA" przez samo H.
I dobrze mi z tym.
Rety ten znów tym swoim tekstem
znowu sobie kpicie????
No coś Ty... absolutna powaga.
Acha, od kilku godzin jestem równieź pusta.
Znowu sobie kpisz ...naznaczona złem niewiasto!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Studia językowe