Szukam Hiszpana!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Szukam jakiegoś miłego Hiszpana :)
Piszcie moj email [email]
Pozdrawiam i czekam :)
Mogę Ci jednego sprzedać, mieszka nade mną. Uwaga, wyjątkowo upierdliwy i trudno się go pozbyć. Cena nie jest wygórowana - jedna paczka gum Orbit.
marichalar jest wolny...
Agniecha no jaki tam upierdliwy - po prostu stały w uczuciach. Nawet tych nieodwzajemnionych - no skarb po prostu hihi ;P :D
Hahaha, na szczęście jednak nie taki stały, a co do uczuć - to jak u każdego południowca najsilniejsza była miłość... własna :D
A wiesz, moja przyjaciółka ostatnio zetknęła się z podobnym przypadkiem. Też nie mógł meksykański biedaczek uwierzyć, że ona ŚMIE go nie chcieć.
hi hi hi ale gdybyś znała jakiegoś fajnego Hiszpana daj cynk Pozdrawiam :)
Icaro: Marichalar jest wolny ale nie jest miłego.
No seais malos, que vais a desanimar a esta pobre chica :))))
Madryga, más del 85% de los españoles no habla inglés... :(( imagínate cuántos hablan polaco. Para tener más posibilidades debes escribir tu mensaje en español. Aunque para mejorar más esas posibilidades yo escribiría directamente en el "forum po włosku" diciendo que eres rubita :)))))
Madrytczyk,pero ella busca a un español,no a un italiano.Pues por qué tiene que entrar en el"forum po wlosku"?
@madrytczyk:a las barbies polacas les importa un bledo como es el tío...sabes cuanto roba-ups,cobra- al año este tío?? mas de un kilo...
icaro,doprawdy masz takie zdanie o Polkach?I na dodatek piszesz do Hiszpana?Fajna nam opinie wyrabiasz?Czyzby jakas Cie tak bardzo skrzywdzila?
nie mam stalej opinii...nie znam polek w hiszpanii,nie wiem jakie sa.

no te tomes todo en serio...creo(?) que se me nota cuando escribo de forma mas rigurosa y cuando me estoy divirtiendo...
si, tú diviértete,que hay pocas cosas con las que uno se puede divertir:)
według mnie bardziej do tego opisu pasują ale barbie bułgarskie a nie polskie :) zreszta w kazdym kraju znajdzie sie taka która portfel bedzie tylko interesował :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia