Portale

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
Hola! Zastanawiałam się czy zna ktoś portal hiszpański w stylu naszej-klasy lub fotki. Fajnie byłoby poznać rodowitego Hiszpana... ;)
zarejestruj się na bahu.com tam jest dużo ludzi nie tylko z Hiszpanii, ale z całego świata...ja wczoraj poznałam chińczyka :D:D
w stylu fotki www.meetyourmessenger.es
i jeszcze www.tuenti.com. ale na tuenti, ktos musi ci wyslac zaproszenie, kto ma juz konto, ale ja osobiscie wole to pierwsze:D jesli bedziesz miala problemy z rejestracja daj znac [email] besos
a czy moglby mi ktos wyslac zaproszenie do tuenti?? Baaaaaaaardzo bym byla wdzieczna :D:D moj mail: [email]
pozdro! :)
Ja tez bym sie dolaczyla do prosby o przeslanie mi zaproszenia do tuenti;) mail: [email] z gory dzieki
Ja też poprosze o to zaproszenie. Mój mail to [email]
też bym chciala zaproszenie [email]
Jestem zapisana na tuenti, ale niestety nie chcą mi się wgrać zdjęcia. Czy może ktoś mi powiedzieć, co zrobić? Besos
Ja również byłabym wdzięczna za zaproszenie. Późnej chętnie poprzesyłam innym;) [email]
www.myspace.com ;) polecam! właśnie sobie załozyłam konto;)
a jak zotać zaproszonym na tuenti?
eee najpopularniejszy jest myspace (choc ja go nie lubie) i facebook. tam sa ludzie z calego swiata.
Hej podoba mi się ten portal tuenti.com, czy ktoś by mogł być tak i wysłać mi zaproszenie.
Oto mój adres:
[email]
Dzięki wielkie:* :*
ja też chce zaproszenie,ale chyba nikt nikogo tu tam nie zaprasza
Ja również prosiłabym o takie zaproszenie na tuenti. To dla mnie naprawdę ważne.
Z góry dziękuję.
mój e-mail: [email]
polecem jednak facebooka. Tuenti to nic niezwyklego.
Polecam quepasa.com fajny portal :)
Ja też poproszę o zaproszenie na tuenti : [email]

DZIĘKUJĘEEEEEEEE
Prosiłabym o zaproszenie na tuenti.com e mail: [email]
Z góry dzięękii!!!:**
Też bym bardzo bardzo prosił o zaproszenie. Mój adrez to [email]
Też bym mogła prosić o takie zaproszenie...mój e-mail [email] kiedyś już pisałam w innym temacie w sprawie tego zaproszenia,ale dalej nie mam:( Proszę i Pozdrawiam:)
ej słuchajcie jak chcecie sobie poprawić humor to polecam meetyourmessenger.es no mówię Wam ,że można się pośmiać bardziej niż u nas na Fotce. A tak w ogóle to ludzie bardzo chętni na spotkania i na pogaduszki na messenger więc polecam.
Jesli mozna to tez bym prosil o zaproszenie:)))
moj email [email]
Dzieki
bardzo prosze o wysłanie zaproszenia na tuenti, bardzo wazne: [email]

z gółry dziękuję :)
z góry*
Hej mam maly problem ze strona www.meetyourmessenger.es
siostra za pomoca "tlumacza" w googlach zalozyla konto na tym portalu.
1) nie ma pojecia jak sie go uzywa
2)nie jest pewna czy aby na pewno jest to portal bezplatny
3)chce go usunac
blagam pomozcie bo nie daje mi spokoju, a ja nie znam sie kompletnie na takich rzeczach :(
ostatnio zauważyłem w serialu hiszpańskim taki portal www.keteke.com więc miłego zapoznawania się z nim
aracely3 mozesz mi powiedziec jak sie zalogować na tej stronie ?
www.meetyourmessenger.es
Jeśli już macie zaproszenie na Tuenti, Proszę wyślijcie mi też:)
[email]
mógłbym również dostac zaproszenie? BARDZO PROSZĘ.. pilnie jest mi potrzebne. Z góry dzięki. - [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia