CONCURSO!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Na początek małe wprowadzenie. Organizujemy I zlot fanów El Canto del Loco w Lublinie podczas festiwalu Fiesta Alegria [25 lipca 2011 jeśli kogoś by interesowało, to piszcie na [gg] lub na maile poniżej ;)] . Potrzebujemy reklamy, bo jeśli będzie nas jak najwięcej, to może następnym razem zbierzemy się już na koncercie ;) Chcecie się przejść do historii?
Mała propozycja dla was...KONKURS NA OFICJALNE LOGO POLSKIEGO FANCLUBU ECDL, które pojawi się wszędzie tam, gdzie my, np. na plakatach promujących nasz zlot;) Prace przesyłajcie na [email] lub [email] do końca lutego 2011. Twórzcie, twórzcie - czekamy na waszą inwencje i locurę ;)
LICZYMY NA WAS!!!!!:)
A dla fanów Rumbatá jakiś konkurs organizujecie? :D
'Pedrito88' - jak ŚMIESZ wklejać coś takiego w tym temacie i porównywać ? I nie mów, że tylko "zapytowywujesz" bo aż taki głupi to chyba nie jesteś...

Za spokojnie było ? Znowu próbujesz prowokacjami jakieś kompleksy leczyć ?
Aleś nerwowy... To co wkleiłem Ci się nie podoba? To piękna pieśń z treścią z życia wziętą i do tego piękny hiszpański :).
argazedon, daj spokoj, lekcewazyc trzeba tego chloptasia, po co mu robisz przyjemnosc i zwracasz uwage? jak wczesniej pisalam gdzies, przezylismy infusia, przezyjemy i Piotrusia :)
BeaI, dziewczynko Ty moja... Co to znaczy, że mi "zwraca uwagę"? To jakbym robił coś złego... Podzieliłem się jedynie piosenką, która się do mnie kilka dni temu przylepiła i w kółko jej słucham. A wracając do muzyki, uważam, że to jest właśnie "prawdziwa muzyka", a nie jak te nowoczesne zespoły... :S Ta kobieta naprawdę czuje co śpiewa, a Ci ludzie naprawdę czują rytm... i to jest muzyka. Poza tym, co robię złego pisząc na forum o pięknie mowy hiszpańskiej i pięknie ichniej muzyki?
edytowany przez Pedrito_88: 20 gru 2010
'brillodelsol' - świetna inicjatywa! Może tego typu działania spowodują, że w Polsce będzie bardziej znana prawdziwa hiszpańska muzyka a nie jakieś gówniane podróbki typu "Marquess" ...
Jest więcej zespołów będących godnymi spadkobiercami legend z "Movida madrileña" ale ECDL to jeden z najlepszych.
...Anda... 8-)))
Jak znajdziesz "popyt"...to np. takich jak...Los Inquilinos del..., Marta Malone czy Paco Dacoy...itp - moze moglabym przekonac kogos z nich...na wystep w P. ... ;-)
Ale znajac zycie - ciezka sprawa... Inny typ muzyki goruje/kroluje...
Obecna mlodziesz ma inne muzyczne upodobania...A to przeciez Oni rzadza rynkiem...
edytowany przez Una_: 20 gru 2010
Piotrusiu słoneczko Ty moje tu też się dzielisz tą piosenką ? Myślałam że tylko ze mną się nią podzieliłeś :(

Argazedon nie obrażaj Marquessa :P pamiętam moje pierwsze próby zrozumienia o czym śpiewają,jak zaczęłam się uczyć w domu hiszpańskiego:D dobra, ale to już przeszłość :] ECDL jest świetne, nie zaprzeczę.

Una nie wszyscy majÄ… kiepskie upodobania muzyczne. ZdarzajÄ… siÄ™ jeszcze wyjÄ…tki ^^
A jak podoba mi się i El Canto del Loco i to co wkleił Pedrito, to jaki gust mam? Kiepski czy dobry, bo się trochę gubię?
Beatka...ja nigdzie nie napisalam "kiepske upodobania"...tylko INNE - a to jednak roznica...I to OLBRZYMIA!
Nie krytykuje - tylko stwierdzam FAKT.
A fakty jest taki, ze goruje muzyka prosta...i uboga muzycznie pod kazdym wzgledem...
Dzis nie trzeba miec nawet podstaw muzycznych - by byc artysta...Nie trzeba miec dobrego glosu - by spiewac...i zaistniec na rynku muzycznym...itd...Ba...nawet mozna miec WADE wymowy...czy do duszy dykcje - i to nie ma wiekszego znaczenia...
Muzyka stala sie zupelnie uniwersalna - i to dobrze!
Ale wszystko ma swoja cene...
---
PS. Wyzej ma byc oczywiscie: mlodzieZ... Hmmm...
moim zdaniem od nas zalezy jaka muzyka jest fajna a jaka nie. wezmy na przyklad ludzi, ktorzy sluchaja tylko disco polo i dla nich to jest best of the best. ja mam tak z moja siostra - ja slucham ecdl, ktore wg. jej to mierda a ja nie lubie jak mi zaczyna puszczac flamenco [no dobra, zeby nie bylo - flamenco jest fajne, ale moim zdaniem wtedy jak jest polaczone wszystko w kupe - spiew, muzyka, taniec i ta atmosfera a nie sluchane na youtubie].
a wlasnie. jesli sluchacie el canto del loco to zapraszamy na nasza strone na face ;) http://www.facebook.com/pages/El-Canto-del-Loco-Polonia/146874715335727
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia