kanaly hiszpanskie na cyfrowym polsacie

Temat przeniesiony do archwium.
hej wszystkim, mam pytanko z natury technologicznej, odbiera ktos z Was na cyfrowym polsacie kanaly Tve International oraz Canal 24 Horas, interesuje mnie tez Tv Canarie, niestety ostatniego nigdy na oczy nie widzialam, a pierwsze dwa nagle zniknely mi z satelity, przeprogramowywalam, zmienialam parametry i nic, nie rozumiem? jesli ktokolwiek wie cos na ten temat, z gory dziekuje, pozdrawiam
Nie mam cyfrowego polsatu, więc tu nie pomogę, ale tve 1, tve 2 i canal 24 horas można oglądać na żywo w internecie (rtve.es). Jakieś inne też by się pewnie znalazły :)
nio, ale ja bym wolala na satelicie, nie mam niestety internetu na stale lacze, tylko na modem :-(
Ja od paru lat walczę z UPC aby przywrócili hiszpańskie kanały, które kiedyś zniknęły z oferty i jak narazie bez efektu. Podobno TVE stawia im zbyt wygórowane warunki cenowe.
Na pewno masz kanał z listą dostepnych ci programów wiec sprawdź po prostu czy usunęli. Ale z UPC nawet zerwanie umowy na pewien czas nie poskutkowało.
Zostaje internet.
edytowany przez argazedon: 29 cze 2014
no to klapa, a ja myslalam, ze te kanaly przeniesli na przymusowy HD i wystarczy, ze zakupie dekoder hd bo mam sd...:-(
Kto szuka nie błądzi :-) A dociekliwość i inteligentne pytanie wujka Google'a też się przydają ...
http://satkurier.pl/news/102105/koniec-kopii-tve-int-i-canal-24-horas-na-19-2e.html
tak, tak, czytalam to forum tydzien wczesniej, ale troszke kanalow mi zbiera dekoder rowniez z astry, pomimo, e ustawiony na hot birda, ale doslownie troszke, dlatego nie rozumialam czemu tych hiszpanskich nie, wiec musze przymusowo zalozyc "podwojne oko" na moja antene satelitarna i caly problem z glowy, bedzie zbierac i z hot bird-a i z astry :-) po problemie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa