Co Wy na to?

Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna
BeaI jak ma nie byc optymistycznie skoro juz w tym roku 55 Polskich latynosów wystąpiło o nasze obywatestwo)))
Ja tez patrze na moich znajomych jak sie realizuja, pracuja w swoich zawodach, tylko jedno pytanie? za jakie pieniadze? Podziwiam ich za ta wytrwalosc.
Aga,to dobrze ze jestes tak pozytywnie nastawiona, to duzo daje, pozatym nie sadze zebys miala problemy ze znalezieniem pracy, z takim wyksztalceniem jakie posiadasz;);) i z taka znajomoscia jezykow... kochana beda Cie rozrywac hihih;)
no!! Trzeba sie troszke wyluzowac;)
No i właśnie o takie nastawienie chodzi :). Mam jednego kolegę, elektryk jako i ja, uprawnień najróżniejszych masa, pracuje od kilku lat i... od kilku lat narzeka, jaką to ma chu..wą pracę (to cytat był :]). No i faktycznie, ta jego praca do "dobrej" ma daleko, chłopak wiecznie pracuje fizycznie od świtu do nocy.Tylko że... on własnie takiej pracy cały czas szuka. Takiej szuka - no to taką znajduje. Bo nie wierzy, że mógłby pracować jako powiedzmy inżynier nadzorujący innych. No i weź tu potem z takim rozmawiaj. Ręce opadają :)
Agniecha110 no bo to tak jak tym przysłowiu: Anglik (Francuz, Włoch) wymyśli, Niemiec zrobi, Żyd sprzeda, Polak głupi wszystko kupi.)))
Bo ludziom brakuje wiary w samych siebie, chopak boi sie zaryzykowac, a moze... w glebi duszy lubi ta prace?;) i czasem ot tak se ponarzeka;);)
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia