Vigo

Temat przeniesiony do archwium.
Hola!
Jak wszystko się powiedzie to pojadę w przyszłym roku na Erasmusa do Vigo.
Po pierwsze chciałam się zapytać czy ktoś mógłby mi przybliżyć to miasto i w ogólę Galicję (ceny, życie, ludzie), bo niestety, ludzie od których do tej pory próbowałam coś wyciągnąć (Hiszpanie!) stawali się jacyś mało rozmowni:(
Poza tym może wie ktoś może przez kompletny przypadek jak dojechać (chociaż może jednak dolecieć choćby w części) do Vigo za 600 zł?? Wiem, ze to mało, ale taki mam limit kasy:P
Saludos!
A tam zaraz "przez kompletny przypadek" :) Trzeba usiąść i poszukać.

Możesz spróbować przez Barcelonę (Skyeurope albo w/w Clickair) do Vigo (Clickair, Iberia, Spanair). Jak kupisz bilet kilka miesięcy wcześniej spokojnie zmieścisz się w 150 Euro.
Właśnie tak na próbę wpisałam w Spanair połączenie Barca - Vigo na wrzesień i wyskoczyły mi bilety po... 4 Euro :)
Hy, przez kompletny przypadek wlazło mi jakieś "w/w". Tak to jast jak się 15 razy zmienia wypowiedź.
Dzięki Agniecha. Nie myśl, że nie szukałam... Szukałam, ale po prostu miałam problem ze znalezieniem czegoś poniżej 600 zł... Więc postanowiłam zapytać bardziej doświadczonych ludzi...
Jakbyś poszukiwała jeszcze czegoś innego to polecam się. Wirtualne latanie opanowałam do perfekcji :)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia