Praca Santander (ewentualnie Madryt)

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem psychologiem i studentką kulturoznawstwa. Mieszkam w Krakowie. Poszukuję osoby najchętniej płci żeńskiej, choć nie wykluczam także osobnika płci męskiej, która zechciałaby wyjechać ze mną w lipcu do Hiszpanii na wakacje by ze mną szukać pracy, uczyć się języka, a jeśli wszystko dobrze pójdzie-pracować, zaś popołudnia spędzać na plaży (myślę o Santander gdyż tam podobno mówią czystą hiszpańszczyzną). Znam bardzo dobrze angielski (cambridge proficiency), trochę włoski i francuski. Niestety nie znam Hiszpańskiego.
witaj! a ja znam nawet kogos kto by nam mógł pomóc szukac pracy i ogólnie pomoc
bardzoooo chcę wyjechać ale jak nazie nie wiem od czego zacząć nawet :-) starsza osobą,mądrzejsza bymi sie przydała bo sama trochę niezaradna jestem w zyciu a poza tym tak we dwie to dużo raźniej
hej! Po pierwsze: starszy nie znaczy mądrzejszy. Po drugie napisz do mnie to pogadamy o szczegółach: Mój adres [email]
Pozdrawiam
hej mam na imie paulina i też studiuje w krakowie i też wybieram sie do hiszpani myślałam o jakimś turystycznym miejscu chce rysowa ć portrety w jakimś nadmorskim kurorcie nie wiem co na przykład planujecie z mieszkaniem i tak dalej szukam kilku znam mało hiszpański bardzo podstawowy poziom i teoretycznie bo nie miałam okazji rozmawiać także jeśli tylko masz ochote pogadać i omówić szczegóły to możemy sie skontaktować mój [gg]
pozdrawiam paula
witam wszystkich ja pracowalem w Santander ponad 2 lata polecam to miasto jest naprawde sliczne i duzo jest do zwidzania znam troche Hiszpanski wiec moge sie z kims zabrac tylko czekam na konkrety :P moje [gg] pisac z checia poopowiadam jak tam jest pozdrawiam Patryk

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje