Napisy - wielka prosba!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Probowalam znaleźć napisy do swietnego serialu hiszpanskiego "Los misterios de Laura" i niestety bez rezultatow. Czy ktos moglby mi pomoc? Napisy moga byc hiszpanskie, angielskie, a nawet francuskie. To ten serial:

http://www.rtve.es/television/misterios-laura/

Bylabym baaardzo wdzieczna, bo nie wszystkie zdania wylapuje.
Znam ten serial chociaż TVE ma kilka lepszych hehe. Na pewno nie znajdziesz napisów, oglądaj bez i nie zrażaj się - szybciej osiągniesz rezultaty, a po kilku tygodniach będziesz się śmiała ze swojego pomysłu ;) Powodzenia!!
Ogladam juz drugi raz od poczatku i rozumiem wiecej, ale sa zdania, ktorych nie moge rozszyfrowac;) Jakie seriale tej stacji jeszcze polecasz?
'Amar en tiempos revueltos' :) Chociaż polecam Ci oglądanie go tak od trzeciej temporady. Swietny serial, jest masa fajnych frases hechas które pojawiają się na superiorze :P :P
Aaa i jeśli ni oglądałaś jeszcze ---> 'No estás sola, Sara'.
można to online gdzieś obejrzeć ?
www.rtve.es
aaa gapa ze mnie, nie zauważylam w pierwszym poście ;) dzięki !
znudziłam się El Internado xD.
haha no mi też. Ja się zatrzymałam na 4 temporadzie ale zaczął mi grać na nerwach ten serial. A gdzie oglądałaś tak w ogóle? Bo ja na VEOH ale potem miałam z tym problemy.
ja z forum vagos brałam ;D. doszłam do końca 5 temporady :D. już czysto z nudów, żeby posłuchać.
obejrzę ten serial, który polecasz, ale od 3 temporady mówisz? załapie o co chodzi? xD.
załapiesz, ja też zaczęłam od 3 i doskonale się orientuję haha. to trochę jak Moda na sukces. Przegapisz 10 odcinków a i tak dokładnie wiesz o co chodzi ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie