Wyniki matury z hiszpańskiego

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Witam.Dziś jak wiadomo,wyniki matury.Mnie jednak interesuja wyniki egzaminu z hiszpanskiego.Piszcie ile uzyskaliscie procent z tego jezyka.Ja jak na razie bardzo się denerwuję..Pozdrawiam gorąco!
u mnie nienajgorzej - 95% z podst. i 76% z roz. myslalam, ze sie zblamie, a tu nawet fajnie :)
a wiecie moze na jakiej stronce moze byc zamieszczona matura z hiszpanskiego tegoroczna??:-) chciałabym sie zorientowac jak to wszystko wyglada.
ps. morenita super wyniki.ile czasu sie uczysz?
pozdrowionka!!
na www.cke.edu.pl ale niestety bez nadran:/ tylko transkrypcja tekstow ehh...
Moj wynik to:(w koncu wpada napisac skoro zaczelam ten watek) ;)

*podst. 97%
*rozsz.83%
piekny wynik, kitty86 :) ucyzlas sie espańola w szkole czy sama? bo ja to sama od 5 lat czytam co sie da i ufff, jestem z siebie dumna :) ale mam nadzieje,ze nie idziesz na hiszpanski na Uś... :P
a powiedz mi, dlaczego wlasnie uś? co on ma takiego szczegolnego? ja po prostu sie jeszcze nie znam;p
Ja jestem wzglednie zadowolony, choc moglobyc lepiej. Moje wyniki:

podst: 97%
rozszerzony 90%

Ciekawe czy starczy na SGH albo na iberystyke w Wawie..

Chyba nadmierna ilosc idiomow w wypracowaniach sie egzaminatorom spodobala, bo nie odjeli mi za nie zadnego punktu. Za to kilka testowych gaf to sobie chyba nigdy nie wybacze...
przecie to b. ladny wynik!!!!! ja ci zazdroszcze..... tez chce tak napisac za 2 lata!
Do morenity:
Ucze sie hiszpana od 5lat ale na kursach i moim marzeniem jest dostac sie do Wroclawia na filologie hiszpanska :)

Do Presto:
WOW! ;)
Moze i ladny, ale ludzie z angielskiego mieli czasem wiecej a z nimi musze konkurowac. Jesli starczylo na przyzwoite studia to sie jeszcze pochwale :P

A Ty Zakreciku, z pewnoscia poradzisz sobie nie gorzej za 2 lata, a pewnie nawet lepiej.
dziekuje:) nie wiem, na co chcesz isc, ale na kierunkach zwiazanych z hiszpanskim wlasnie on jest bardziej punktowany:D
uś dlatego, ze mieszkam na slasku :) do sosnowca bede miec z poltora godziny jazdy (bede, bo na fil. slowianska na pewno sie dostane). marzylam o wroclawiu czy krakowie,ale brak mi funduszy na zycie tam.
kurczaki... :) ja z angola mialam 96 i 88,wiec co ty sie martwisz, Presto. (a podobno jestem najlepsza w szkole z angola...) eee, damy rade! dostaniemy sie tam, gdzie chcemy, ja wam to mowie ;) mantra na serio dziala :)
Gratuluje wszystkim rewelacyjnych wynikow, mam takie pytanko-kto z was składal na iberystyke na UW??
ja mam to w planach i dzisiaj podejme decyzje.
Ja sie wczoraj zarejestrowalam na UW i teraz czekam na potwierdzenie wplaty.Cos sie system ociaga.I tak mi zalezy tylko na wrocku..jesli ktos sklada na UJ i ma lekturki to bardzo prosze o skany materialow jesli to mozliwe-problem opisalam w temacie JEZYK HISZPANSKI UJ. :( Jakas alternatywe trzeba miec..ech..
GRATULACJE!! dla wszystkich!! jestem pod wrazeniem wynikow waszych matur!!!az zaczynam watpic w swoje dobre wyniki w przyszlym roku;) jestem zainteresowana znajomosciami z ludzmi , ktorzy zdaja na iberystyke/lingwistyke(wroclaw, krakow, poznan) moj nr [gg] , bede bardzo bardzo wdzieczna jesli ktos do mnie napisze zeby pogadac o hiszpanskim:):):):) dzieki
besitos
mój wynik z pisemnej to:
podstawowa: 96%
rozszerzona: 84%

w sumie to jestem zadowolona, ale z rozszerzonego się wnerwiłam, a to ze względu na to, ze po maturze przyszłam do domu, zobaczyłam test (jeszcze bez odpowiedzi) na stronie CKE i pokapowalam się jakie głupie błędy zrobiłam :/
no ale jak na niecałe 3 lata nauki to chyba nieźle mi poszło ;)
Presto,zarejestrowales sie juz na UW?Jesli tak,to wpisales wyniki ze wszystkich egzamoniw maturalnych??
Ja w tym tyg jade na egzamin do krakowa..ale nie wroze sobie za wiele..predzej warszawa i moj wymarzony wroclaw :)
Zawieruszylo mi sie Twoje gg.Podaje moje 2201150.
Tak jestem juz zarejestrowany i nawet dzisiaj wplacilem kase, tylko nie wiem czy to nie za pozno. Zobaczymy.
A na gadulcu sie odezwe :P
ja złożyłam na UW na iberystykę i l.stos.
98%,96%

a wpłaty docierają do UW (księgują się) po nawet 10 dniach czasami
To czyli spotkamy sie wszyscy na testach predys. 13 lipca:):) z czego sie uczycie na ten test???Jakas gramatyka polskiego,angola??:P
Besitos
A wie ktos ile jest chetnych na ILS z hiszpanskim jako pierwszym jezykiem i czy latwiej jest sie dostac wybierajac hiszp (10 miejsc) czy ang jako pierwszy jezyk??
Hej! pisałaś maturkę z hiszpańskiego???bo nie jestem zorientowana,a też wybieram się na uś na hiszpański, mam 1,5h do Sosnowca i marzą mi się studia w Krakowie... pozdrawiam i łączę się duchowo:))))
hej, gratulacje wspaniałych wyników.mam pytanie; tez mysle o lingwistyce stoswanej, ale nie orientue sie zbytnio, jakie tam sa zajecia, ilu jezykow mozna sie uczyc i czy mozna zostac tłumaczem po tyakich studiach?
byłabym bardzo wdzieczna za jakies informacje czy to na temat iberystyki we wrocku czy lingwiatyki(tez we wrocku?)
jakby co: mje [gg]
lub [email]
dziekuje z gory
papa
to jest ILS we wroclawiu??I prywatna czy publiczna?Jak ma ktos linka doi strony to por favor ;)
sory jestem z wrocka troche sie interesuje ibero na uni i wogole 1 raz slysze o ils..........a juz o jakiej lingwistyce stosowanej to napwneo nie tu:D
hmm..moze sie wyglupie albo juz to zrobilam,ale ILS to wg mnie Instytut lingwistyki Stosowanej..ale mimo,iz jestem ze szczecina ..nie slyszalam ze we wrocku cos takiego jest ;)
nie ma:) na bank chyba ze gdzies ukryte:P
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Egzaminy