skany ksiazek do hiszpanskiego

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |
czy ktos z was je posiada?jakiekolwiek,kilka ksiazek mam ,ale poniewaz jestem niezamozna probuje zdibyc skany wlasnie.posiadam perlina,ele1,uso elemental,a wiec niewiele...czy macie moze jakies podreczniki ktore moglibyscie przeslac mi mejlem z zalacznku jako skany?bede wdzieczna.pomagajmy sobie:)
zalezaloby mi na
-uso intermedio i avanzado
-la mar de palabras
-espaol para -stawicka
-avance-concha i morena
-gramatica espanola nivel avanzado
-puesta a punto
ven 1
oraz cokowiek macie!jesli moglibyscie bede naparwde wdzieczna. mam cos tam na skanieb wiec chetnie sie podziele! pozdr
Cześć!!
Jeśli masz dostęp do netu to proponuję stronę:http://www.zonaele.com/
wiele zagadnień dla uczących się jest fajnie wytłumaczonych i z przykładami,polecam szczególnie gramatykę tam opracowaną oraz ciekawostki:np.Espana segun espanoles.
Co do książek to opanuj te co masz a następnie kup (np.używaną ) z zagadnieniami na wyższym poziomie, w ten sposób będzie ci również lżej finansowo.Po co ci tyle książek o tym samym poziomie?
Paulux
sa mni potzrebne chociazby dla slownictwa.im wiecej tym lepiej. nie mam stalego dostepu do netu dlatego napisalm te prosbe...chcialabym skany wlasnie,bo z wydrukowaniem mam mniejszy problem niz z kupieniem nowych lub nawet uzywanych...
możesz też wypożyczyc cos z biblioteki
nie moge bo nie mieszczam w duzym miescie lecz w malej wsi.nie ma dostepu do dobrej biblioteki0mam miejska ale tu nie ma pozycji jezykowych hiszp.:(
napisz do mnie
[email]
Cześć!!
Sytuacja przedstawiona nie jest najlepsza ale jeśli chodzi o słownictwo to proponuję nabycie (po około 7 zł sztuka) takich książeczek które są dość dostępne i nazywają sie "calsicos de bolsillo"jest ich kilka typów w zależności od stopnia umiejętnoście (nivel inicial , medio itp).Popytaj też tu może ktoś ma odstąpić za darmo.
Paulux
Paulux, jestes tam jeszcze??
Jezdem.
droga nookie!napisalm do ciebie mejla.dzieki i pozdr,czekam na odzew.
kochani odezwijcie sie,.mozecie mi pomoc?
na tym forum ostatnio ludziska przesyłali sobie "hiszpański w 3 m-ce" wiec poprzeglądaj albo napisz do mnie postaram sie przesłać, ale tego jest strasznie duzo wiec zrób sobie miejsce na poczcie:) nie obiecuje ze uda mi sie szybko to zrobic bo nie dysponuje ostatnio nadmiarem wolnego czasu:)a jesli Ty masz cos to też poprosze
[email]
Oto linki do stron z których możesz sie czegos nauczyc
http://www.ds5.agh.edu.pl/~magnes/ept/informacje.php?p=1
http://www.e-hiszpanski.net/index.html
za linki dzieki ale nie mam stalego dostepu do netu wiec dlatego chcialam skany...
Hej. Ja tez polecam fajna stronke

http://jezykhiszpanski.w.interia.pl/

Sama tez potrzebuje jakis skanow ksiazek, poniewaz zaczne od pazdziernika studia. Niestety jak narazie nikt na moje prosby nie odpowiedzial :( Jesli ktos bylby taki mily i moglby mi przeslac skany jakichckolwiek ksiazek pomocnych do nauki hiszpanskiego od podstaw to bede wdzieczna, poniewaz nie mam zielonego pojecia od czego (jakiej ksiazki) zaczac sie uczyc i przygotowywac. To moj mail

[email]

Pozdrawiam.
jesli ktoś chciałby skan 2 części "Espanol de pe a pa" to mogę przesłać (wersja czarno-biała zajmująca mniej miejsca i kolorowa - więcej)
liv6 / jak chcesz to mi przeslij na [email] ja ci moge sie odwdzieczyc pons hiszpanski w 3 miesiące
Mozesz mi wyslac skany, bardzo mi sie przydadza i jesli mialabys cos o turystyce i hotelarstwie po hiszpansku to bylabym muy contenta! Moj e-mail to [email]
Czesc wszystkim! ja mam podobnym problem i analogiczna prosbe - czy ktos moglby mi przeslac jakies skany ksiazki "USO" nivel inicial??
Moj mail: [email]
Z gory bardzo bardzo serdeczne dzieki :)
liv6 czy moglabys przeslac kolorowe skany 2 części "Espanol de pe a pa" w wersji kolorowej? z gory wielkie dzieki i pozdrowki :) [email]
Witam, ja jestem jak najbardziej "ZA"! Jezeli wciaz jestes sklonny przesylac innym te skany, to ja zglaszam sie na liste chetnych : [email]
hej!!! jezeli nie sprawilo by Ci to problemu to bardzo prosze o pons'a. Z gory dziekuje!!! narazie nie mam sie czym odwdzieczyc ale jakby co napewno dam znac.
[email]
Ja tez bardzo bym prosiła o skan ale kolorowy de pe a pa........ z góry dzieki wielkie .. mój e mail to [email]
liv5: moglabyś mi przeslac te skany na maila? Proszę... jeśli będę miala coś co cię będzie interesowalo to na 100% też ci coś prześlę;-)
Tu jest mój mail: [email]
gienek, moglabym liczyć na to, że mi prześlesz ten "Hiszpański W 3 Miesiące" ??? Bylabym bardzo wdzięczna.. Nie wiem czy będę mogla się czyms odwdzięczyć, ale jeśli znajdę coś co cię zainteresuje to możesz na mnie liczyć:-) Musisz tylko napisać czego szukasz...
[email]
Buziaczki:-)
ja też była bym wdzięczna za przesłanie mi skanów, prosze o wersję czarnobiałą [email]
Do "liv6" i "gienek" : proszę was, prześlijcie mi te skany, nie muszą byc kolorowe... Por favor!!!! please!!!! Bitte!!!PROSZĘ!!!
adres juz podalam wczesniej...
to co z tym skanem?? przeslesz??jak cos to z gory dzoieki. [email]
Mam ogromną prośbę! przysłałbyś mi te skany. Najlepiej kolorowe, ale mogą być i czarno-biale. Z góry dzięki. Mój mail: [email]
i zapomniałam jeszcze o jednym - też mam się czym odwdzięczyć :D:D:D
przyslij cie mi jakies scany ksiązek do nauki moge sie odwdzieczyc czyms tylko wymiana
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |

« 

Pomoc językowa