skany ksiazek do hiszpanskiego

Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna
Hej liv6, widze, ze masz juz sporo zamowien.. a ja jestem kolejna osoba, ktora baardzo cie prosi o scan de pe a pa2, moge liczyc, ze tez dostane..?
liv6! moj e-mail to [email]
mnie tez sie przyda mała powtórka, więc nie będę sie wybijać i również poproszę o skany z de pe a pa 2, a może ktos ma z 3 ;D?
[email]
przepraszam że tak póżno odpowiadam Dopiero teraz tu zajrzałam po dłuższej przerwie Wysłałam wam maila z pierwszym rozdziałem :)
z tego adresu: [email] wrócił mail...
Ja tez chce.... jesl mozna tego PONSa.
[email]
Labia, wydaje mi się, że mam coś co mogłoby Cię zainteresować. Jeżeli nadal jesteś chętna to odezwij się na maila: [email]
Bardzo prosze os kany Ponsa Z gory dziekuje [email] Bylaby bardzo wdzieczna
Hola!

Labia, strony możesz zapisac na komputerze i ogladac je nawet bez Internetu. ;)

Hasta la vista!
Witam wszystkich, zwracam się z prośbą do liv6 o przeslanie skanów książki Espańol de pe a pa, chodzi mi o wersję w kolorze. Liv6 mam nadzieję, że jeszcze tu od czasu do czasu zaglądasz.
A może ktoś inny mnie poratuje, bardzo mi zależy, pozdrawiam
to jakby ktoś miał i mógłby mi przesłać jakieś skany (bardziej dla początkujących) to bardzo bym prosiła oto mój email [email]
mogłabym też prosić o skany Espańolde pe a pa2i? Muchas gracias
heja. ja bym poprosila o skany ksiazki.szukam jej wszedzie i nie moge sie jej doczekac. bardzo prosze o przeslanie,
[email]

pozdrawiam
Wysłałam już pare meili do niektórych osób , ale bez odzewu:(.
Jeśli ktoś mógłby mi wysłać Hiszpański w 3 miesiące albo cokolwiek innego to będę BARDZO Wdzięczna!

[email]

Dziękuję!
Avance ci moge sprzedac nawet:)
mam wypelnione olowkiem i to kilka pierwszych rozdzialow
a mi ta glupia ksiazka zupelnie niepotrzebna
Gdyby ktoś był tak miły, ja też poproszę o Ponsa w 3 miesiące a przynajmniej kilka stron wyrwanych z kontekstu, żebym mogła ocenić czy warto tę książkę kupić. Będę wdzięczna [email]
Bardzo proszę o przesłanie również do mnie skanów książek, m.in. Espanol pe a parnBardzo mi zalezy na tym, moj e-mail: [email] z góry dziękuję
Hola! Mogłby mi ktoś przesłać Espanol de pe a pa lub skany z innej ksiazki? Ja dysponuje Hiszp. w 3 mies. Moj mail: [email]
witam wszystkich.
Dawno tu nie zagladalam, pewno wiele osób równiez, dlatego jesli moge wam cos zasugerowac to jesli chcecie zeby wam ktos przeslal skany to piszcie bezposrednio do osoby ktora oferowala takowe, bo wpisanie sie na forum ze "ja też poprosze" raczej nie zaowaocuje szybko pojawieniem sie wiadomości na naszej skrzynce mailowej.
wiem bo juz to przerabialam, najpierw ja sama napisalam bezposrednio do pewnej osoby, potem osoby ktore bezposrednio napisaly do mnie skany dostaly, bynajmniej te do ktorych maile podochodzily, bo tu sie sprawa zaczyna komplikowac, gdyz trzeba miec duzo miejsca na poczcie zeby te waidomości odebrac, i jest jeszcze ograniczenie w wielkości wysylanych wiadomości, a ja przesylam je w 5 częściach po ok.12-16mb.
wszystkich do których skany nie doszły bardzo przepraszam, ale nie byla to moja wina.
pozdrawiam serdecznie iwona
a i jeszcze co do ponsa to skany sa sredniej jakości, ale nie beznadziejne
po wydrukowaniu spokojnie mozna wszystko przeczytac.
no to idąc za dobrą radą, zwracam się do CIEBIE yvonne.d, z prośbą o przesłanie mi jakiś skanów:):):)

z chęcią bym coś poczytam , bvo tylko perlina mam.
Jeśli uczysz się dłużej , to na pewno wiesz co się może przydac takiemu "pocxzątkującemu" jak ja:)

Bardzo ładnie proszę.

mój mail: [email]

pozdrawiam
hehe milion chetnych a ja biedna znow na koncu i pewnie sie nie zalapie;p
ale bardzo prosze, jezeli mozna, o przeslanie skanow
a ktos ma stad ten hiszp w 3m-ce? wiem, ze temat nie ten, ale tam nikt mi nie wyslal;p a dostep do neta mam mocno ograniczony i sciagnac z emula nie moge, bo go nie mam:/ pozdrawiam i z gory dzieki:>
To ja również bardzo ładnie proszę o te skany :) moj e-mail to juan_c@o2.
jesli ktos juz ma te skany "Espanol de pe a pa" i moglby wysklac bede bardzo wdzieczna:) prosilabym o te wersje kolorowa ale nie pogardze tez czarno biala:)
moj mail [email]
z maila [email] wrocily wiadomosci, niestety byly za duze moze ktos ma spakowane w mniejsze paczuszki ja niestety nie mam czasu tego zrobic bardzo mi przykro:(
do juan_c i pandoraa chyba doszly
prosze abyscie dokladnie przeczytali to co napisalam
jesli ktos chce abym mu przeslala te skany to niech pisze na [email] poniewaz zagladam tu tylko od czasu do czasu,a poczte sprawdzam codziennie
przesylam te materialy z innego adresu z o2.pl, gdyz tam mam je zalaczone
pozdrawiam yvonne.d
doszlo:] dzieki bardzo:] maile przeczytam potem, bo teraz praca - w kazdym razie jesli ktos chce, ja tez moge juz przeslac. pozdrawiam
to ja bardzo chetnie... jeśli nie sprawiłoby Ci to oczywiście problemu :)
[email]
...z góry dziękuje :)
doszło :) bardzo dziękuje
jesli to nie problem, to takze prosilabym o jakies skany
moj mail to : [email]

bede bardzo wdzieczna
Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna

« 

Pomoc językowa