Karaoke z hiszpańskimi piosenkami

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, dopiero zaczynam się uczyć języka hiszpańskiego... i tak przeglądam sobie to forum i widzę, że bardzo często prosicie o mp3, teksty itp... A ja mam inną propozycję: może by tak samemu pośpiewać? Mam oczywiście na myśli karaoke :) Jakby ktoś był zainteresowany to dajcie znać, bo znalazłam bardzo fajną stronkę z piosenkami przerobionymi na karaoke :) i są tu również piosenki hiszpańskie. Ponadto mogę przesłać programik do odtwarzania karaoke.
Saludos
Swietnie. pewnie ze jestem jesli mozesz to napisz jaka to stronka. Programik tez mozesz przeslac. dzieki
Podaj mi adres na jaki mam wysłać ci ten program :)
A strona z bardzo dużą ilością piosenek przerobionych do formatu kar to:
www.kboing.com.br/karaoke/karaoke_letra.php?letra=A&cat=karaoke

jak ktoś zna wykonawców hiszpańskich to na pewno znajdzie coś dla siebie
Ja hiszpanskiego zaczęłam się uczyć dopiero niedawno, więc nie jestem w stanie zagwarantować poprawności tekstów zawartych tam piosenek, ale mam nadzieję, że wszystko z nimi jest ok.
A na spotkania ze znajomymi, karaoke jest rewelacyjne, zwłaszcza po wypiciu "jednego" ;)
Saludos :)
czy ja mogłabym dostać ten programik do karaoke.. :))))
mój adresik to : [email]
z góry dziękuję, bo pomysł świetny na te jesienne, pochmurne wieczory.
un Salud :)
Ja też bardzo proszę o ten programik :)
Z góry dziękuję!
oj ja też ja też:)))) dzięki bardzo z góry : [email]
ufff Kana1, jesli nie bylby to dla Ciebie tak ogromny problem, to może moglabys mi tez wyslac? baaaardzo proooszzzzeee!
[email]
Fajny program do karaoke jest tutaj do ściągnięcia http://www.vanbasco.com/ - strona po angielsku i hiszpańsku.
Dokładnie o ten program mi chodziło:) Ale jakby co to wszystkim zainteresowanym przesłałam go na maila.
dzięki wielkie za fatygę :***
Salud :))
mam pytanie ja jestem zainteresowana i poprosze o ta stronke na @
[email]
hola czy mozesz mi rowniez przeslac ten program, bede bardzo wdzieczna moj mail: [email]
dzieki
salu2
hola Michalina! byłas moze na tej stronie z tym karaoke, mam maly problem, jak otwieram jakas piosenke, to leci sama melodia bez tekstu, mozesz mi napisac, co zrobic by pojawial sie rowniez tekst piosenki, bede wdzieczna.
salu2
Czy moge poprosic o ten programik do karaoke?? byłabym wdzięczna
hej
to zalezy w jakim programie odtwarzasz piosenki...
jeżeli w tym o którym wyżej była mowa (Vkaraoke - vanBasco's karaoke player) to trzeba zaznaczyc w nim opcję "karaoke"

a tak w ogóle to niżej podaję także inną stronę, na której jest bardzo dużo piosenek w formacie .kar

http://www.freekaraoke.com/songdir

P.S. niektóre piosenki mogą nie działać poprawnie, ale na tyle piosenek, które zamieścili na tej stronie to tylko mały procent wszystkich

Saludos :)
ja tez poprosze. [email] z niecierpliwoscia i z gory dziekuje
dzieki
Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś i mi mogła przesłać programik- [email] góry dzięki
Ooo... To ja tez bym prosila o takie karaoke :). Bylabym baaaardzo wdzieczna gdyby ktos mi przeslal :D [email]
Ooo... To ja tez bym prosila o takie karaoke :). Bylabym baaaardzo wdzieczna gdyby ktos mi przeslal :D [email]
Bardzo Cie prosze o przesłanie mi tego programu! [email] rnZ góry dziekuje
hola, moze ktos z was przeslac mi ten program, bardzo mi zalezy, z gory wielkie dzieki:-) moj mail - [email] prosze!!!!!!!!!
Tu http://karaoke.ciudad.com.ar/home.asp jest dużo piosnek karaoke po hiszpańsku i nie tylko :) Znajdziecie tam także ten program.
bardzo bym prosila o ten programik w mega szybkim tempie jak sie da... :) chce wziac udzial w konkursie piosenki hiszpanskiej i mam ogromny problem z podkladem. jesli ktos posiada podklad do piosenki vuelve zespolu la oreja de van gogh bylabym wdzieczna gdyby mi podeslal: [email]
Hola jeszcze aktualny programik???
Jeśli mogę prosić... Również chciałabym, abyś wysłała mi ten programik na maila =) Z góry bardzo dziękuję =)
A mój adresik:
[email]
OO jak fajnie mogła mogła bym prosić o przesłanie tego programikuu
To znowu ja [email]
hej zapraszam na .....
http://chomikuj.pl/Castor
możecie tam w muzyka... znaleźć karaoke z piosenkami hiszpańskimi i instalatorem pozdrawiam ...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa