chetni do pracy wakacyjnej w Madrycie?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
wybieram sie na cale wakacje do madrytu w charakterze barmana albo kelnera. czy sa chetni by sie wybrac, gdyz im wiecej osob by sie zebralo ,tym tanszy bylby wynajem mieszkania. mail dal zainteresowanych: [email]
czesc, a znasz hiszpanski b. dobrze?
nie narzekam, ucze sie 2 lata
nie narzekam, ucze sie 2 lata
hej...oki skad jestes?" daj swoje jakies namiary?...
ja mysle poważnie o wyjeździe, ale na razie nie mam z kim. jestem studentką iberystyki, wiec z językiem nie będę miec problemów. może zgadamy się większą grupą? moje [gg]
Aga
ja chce jechać do Hiszpanii w te wakacje do pracy i też bym chciała jako kelnerka. mój mail: [email] albo [email] ; [gg]
ja tez sie wybieram w tym roku do hiszpanii :) razem z kumpela planujemy wyjechac po maturce..juz gdzies tez o tym pisalam na tym forum. My myslalysmy raczej o wybrzezu i tez wlasnie w charakterze kelnerek barmanek, sprzedawczyni lodow moze..nie wiem cos w tym rodzaju..orientujecie sie w ogole jak wyglada w hiszpanii zapotrzebowanie na taka prace? jest jakas szansa na znalezienie?
Slyszalam ,ze w lato w madrycie nie ma za bardzo pracy, ale jakos trudno mi w to uwierzyc...
Ja tez bym chciala w sierpniu pracowac w Hiszpanii, moze byc w Madrycie, moze byc na wybrzezu. Hiszpanski znam dobrze, angielski i francuski tez, wiec z jezykami nie ma problemu.
Jak znajdziecie jakas bezpieczna (legalna) oferte, to dajcie znac, w grupie lepiej wyjechac, niz samemu.
czesc aga studiujesz moze na uniwersytecie warszawskim na kierunku iberyistyka, chcialam sie dowiedziec czy ciezko jest na tym kierunku, ile masz jezykow,i jak wygladaja egzaminy wstepne. tez interesuje sie jezykiem hiszpanskim
Jasne ja tez bym byla chetna wiec jak cos paco to daj znac, u mnie z jezykami tez raczej nie ma problemu ang,niem,hiszp,ros wiec praca barmnki czy kelnerki czy recepcjonistki bylaby w sam raz moj mail [email]
Proponuję Wam Majorkę lub Ibizę, siedziałem tam prawie 8 miesięcy-jest robota w gastronomii przynajmniej od połowy kwietnia do końca września.
czesc wszystkim, ja tez chcialabym pracowac w hiszpanii jako kelnerka, ale nie wiem czy przydatne jest przy szukaniu takiej pracy ukonczenie jakiegos kursu na kelnerke?czy moze tam jest poprostu krotkei szkolenie?
Martinito, piszesz ze pracowales na ibizie - mozesz napisac gdzie znalazles prace i ile mniej wiecej na utrzymanie trzba liczyc?z gory dziekuje=)
pozdrawiam wszystkich;*
proponuje, azeby kazdy kto chcialby na najblizszych wakacjach jechac do hiszpani pracowac (czy to madrid czy barcelona czy wybrzeze) niech napisze tu swoje gadu czy inny komunikator, zeby sie zgrac, i zalatwic wyjazd jak najlepiej. gdyz bilety lotnicze z czasem beda coraz drozsze...
ja chce jechac w wakacje do pracy w Hiszpanii. Najlepiej w grupie. Macie racje bilety lotnicze podrożeja trzeba sie spieszyc. Jezeli macie jakies propozycje, piszcie na: [email]
Hej Aga! bardzo chetnie zabiore sie z chetnymi do pracy w Hiszpanii. Chce zobaczyć ten piękny kraj i nabrać płynności w jezyku. Adres j/w
ja też palnuję wyjazd na wakacje... więc piszcie!! moje [gg]
czesc pisales cos o Ibizie-no wlasnei ja chcialbym sie wybrac w te wakacje do pracy i na wakacje-nie zalezy mi na duzym zarobku byle sie utrzymac-myslisz ze taki wyjazd i szukanie pracy na m-scu przyniesie efekt czy lepiej sobie cos zaklepac jeszce przed wyjazdem-prosze o wszekie wskazowki-moj mail [email]
hej ja tez sie wybieram:) z tym, ze wczesniej w okolicach marca, kwietnia. ktos sie pisze? [email]
ja tez sie wybieram:PPP myslalem zaczac od polowy lipca... jakby co to moje [gg]
Hej, jestem studentka fil hiszp i tez wybieram sie do pracy w Hiszpanii we wakacje. Miesce jest mi obojetne, im wiecej ludzi tym lepiej, moze ktos ma swoje auto? wtedy wyszlo by jeszcze taniej. piszcie [email] 1912287 Ola
czesc! ja tez wybieram sie do pracy w Hiszpanii, najchetniej na Islas Canarias albo na wybrzezu, planuje jakos od poczatku lipca.. hiszpanski znam dobrze. podaje maila: [email] pozdrawiam!!!
hola ja jestem studentka 1 roku filologii hiszpańskiej wiec mówie w tym języku.Też chciałabym wyjechać do pracy w tym roku ale wiem ze nie jest tak łatwo o prace....Jakby cos to prosze o kontakt moje [gg] pozdrawiam:)
hej jestem studentką 2 roku ekonomi na uniwersytecie i szukam pracy w hiszpani w te wakacje raczej w durzych miastach albo na wyspach bo wiadomo ze tam łatwiej ! rnhiszpańskiego ucze sie od roku i wiem ze niebedie problemu z dogadaniem się , angielski znam perfekcyjnie!!interesuje mnie praca w gastronomi i hotelarstwie ,w którym mam doświadczenie!! jak ktoś zna jakieś przydatne linki z ofertami pracy to prosze wysyłać na maila [email] !! z gówy dzieki !!!
Ja bardzo chętnie bym pojechał, bo chciałem się wybrać na wakcje do jakiejś pracy na wakacje za granice, bo wiadomo tam można wiele więcej zarobić!Mam w Madrycie i prosiłem ich o pomoc w znalezieniu jakiejś pracy, miałem na myśli raczej gdzieś w pole czy coś, ale widzę że nie mogę na nich liczyć!Tylko najgorsze jest to że nie znam jeszcze języka!Byłem już w Madrycie i zakochałem się w tym mieście.Wogóle podoba mi sie bardzo w Hiszpanii!Znajomość języka w restauracji, to napewno jest obowiąkowa!No chyba że da się bez tego jakoś!Jeżeli to możliwe to daj mi jakoś znać!Mój email [email] [gg]
Witam ja też mam zamiar wyjechac do hiszpanii za pracą. Najlepiej IBIZA ale moze byc barcelona lub inne miasto. Z jezykiem troche lipa bo dopiero sie ucze ale angielski znam. Posiadam własny samochod i moge nim jechac jak i moge jechac autokarem lub leciec samolotem :P.Szukam jakiej kolwiek pracy. [gg] lub [email] osoby chetne prosze o kontakt!
siemano ja treż mam zamiar spadać do hiszpaniipod koniec czerwca ...i będe szukał jakiejkolwiek pracy, ze sie jakos dogadamy mój [email]
ja też zmykam do hiszpanii jak ktoś chce sie dogadać i razem poszukać jakieś pracy to niech pisze:
[email]
to ja jade z wami!! tez planuje wyjazd ale wlasnie towarzystwa brak.. tak jakos po maturce. jezyk znam jako tako wiec problemu byc nie powinno. piszcie wszyscy ktorzy tez maja takie cudowne plany [email] lub 4678580!!!
Witam tez bardzo chetnie wybrał bym sie do pracy na IBIZE czy Majorke. Pracowałem juz na Cyprze chodzi mi rowniez o dobra zabawe chetnie dołącze sie do jakiejs paczki i pojade z wami. hiszpańskiego sie ucze wiec nie powinno byc zle. Moje namiary [gg] i email: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |