Kurs hiszpańskiego w mp3

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
czy wiecie może gdzie mogę zakupić kurs hiszpańskiego w formacie mp3??
wszystkie polskie wydawnictwa oferują przestarzałe cd lub kasety i nigdzie nie mogę znaleźć wersji mp3. Może być to równie dobrze zagraniczne wydawnictwo, może np. rozmówki angielsko hiszpańskie.
Może ktoś z Was ma takie mp3 i mógłby sie podzielić?

Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam Przemek

[email]
Na naszym rynku wiem , ze w zapisie mp3 sa rozmowki hiszpanskie w miesiąc z supermemo. Zawieraja ksiazeczke i plyte zawierajaca program supermemo i wlasnie pliki mp3 z calym materialem rozmowek. Mnie osobiscie milo zaskoczyl ten zestaw ze wzgledy na duza zawartosc slownictwa. Nie sadze, zeby udalo sie to komus opanowac w miesiac :) Na e-mail niestety nie da sie przeslac sa za duze.
zamiast na maila mozesz wyslac na jakis serwer np wyslijto.pl i podac link mi tez by sie przydalo to mp3 rnpozdrawiam
najlepiej niech ktoś otworzy otwartego maila
Zrób sobie mp3 z CD, które już masz...
Hiszpański w cztery tygodnie wyd.Rea
to jest z mp3 w empiku mozna kupic.
ale ja nie uczyłbym się katalońskiego czy jakoś tak.lepsze są odmiany latynoskie np.meksykańska.no i prostsze w wymowie
Ile razy będziemy jeszcze wałkować ten temat?
KATALOŃSKI TO ODRĘBNY JĘZYK.
NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ODMIANA HISZAŃSKIEGO.

W Meksyku i większości krajów Ameryki Południowej mówi się po hiszpańsku, a że niektóre słowa mają inne znaczenie to nie znaczy, że jest to jakaś odmiana!!
Prostsze w wymowie?? Czyli jak spotkam Meksykanina z wadą wymowy to znaczy, że mówi on "nie w meksykańskiej ale w urugwajskiej odmianie hiszpańskiego"???
Temat przeniesiony do archwium.