Jaką książkę wybrać? Poradźcie!

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem na poziomie bardzo podstawowym, właściwie zerowym, szukam jakiegoś dobrego samouczka, a przy tym w miare taniego. Zastanawiam sie nad któryms z tych:
-"hiszpański dla początkujących-kurs podstawowy (Audio Kurs)"Wydawnictwo: Edgard
-"hiszpański w cztery tygodnie" M.Żywot-Chabrzyk
"Język hiszpański.Ucz się sam."Stacey Mark, Gonzalez Hevia Angela
Poradźcie co wybrac, ja jestem w tym temacie zielona.
Myśle że 'Hiszpański w jeden miesiąc' (PONS) nie jest zły tamtych nie znam mi koleżanka poradziła własnie to ale jest jeszcze program komputerowy jeśli masz internet np.emule czy DC to możesz spróbować go ściągnąć program to supermemo español para ti.Polecam.W sklepie te jest ale dorgi koo 90 zł,wiec spróbuj ty albo twoi znajomi ściągnąc przez emulca .rnPozdrawiam
Hiszpański w 4 tygodnie nie jest zły, ale zbyt bardzo powiedziałbym zwięzły ... Wejdź sobie na strone wydawnictwa AmerCom - wydawali kiedys EasyEspańol, mozna kupic te gazetke za posrednictwem neta. Moj znajomy ma duzo numerow tego i powiem Ci ze jest ok. Poza standardowa nauka jest tez duzo informacji z cywilizacji Hiszpanii i Ameryki Lat. i różnych znanych postaci hiszpańskiego obszaru językowego od Enrique Iglesiasa do Arturo Perez Reverte'a i Gabriela Garcia Marqueza ;)