kto chce ?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91
Ja niestety nie moge tego otworzyć...:/wyskakuje komunikat, żę nie pamiętam hasła...
a dzieje się tak dlatego, że ktoś sobie postanowił zrobic "żart" i zmienił hasło,, hm i na to już nic nie poradzę. ale ma ktoś teraz radoche, nie ma co ;]
To nie zart tylko swinstwo.Ico ci to baranie przeszkadzalo?bylo by 12lek dla wszystkich a tak glabie masz 3 czy 4TYLKO DLA SIEBIE.cieszysz sie?
To wyzej to do tego PAJACA co zmienil haslo.Kretyn
Czy możesz mi przesłać te mp3 i cokolwiek masz z hiszpana bo jestem w pilnej potrzebie.Z góry baaardzo dziękuje Muchas [email]
jakis error [email]
I chwała Ci za to!!!!!!!!!!!!!!!!!
hejka,czy moze ktos mi te skany podrzucic?? z gory Muchas gracias!!! [email]
hey ludzie, ale ta skrzynka działa, ja wchodzilem teraz i sciagalem te pliki, dzieki za te lekcje
najwidoczniej sie ktoś zrehabilitował
to poprosze o kolejne lekcje
jesli uzytkownik "spieprzaj dziadu" pozwoli to wrzuce te lekcje na stronke www, bedzie mozna sciagac i kolejne tez, w razie czego prosze pisac na mail: [email]
adres do strony z lekcjami: http://martulkajan.w.interia.pl/
a na ja wysłałam już 5 lekcję :)
na poczte miało być, coraz gorzej ze mna, eh życie;]
Gdybyś był na tyle miły, to ja też poproszę. Podaję e-mail: [email] A tak po za tym to ?como estas?
lekcje 1, 2, 4, 5 od uzytkownika "spieprzaj dziadu" na stronie do ściągniecia:
http://martulkajan.w.interia.pl
Bezczelnie sptyam :P
Co z lekcją 3???
Pozdrawiam :)
Nie mogę otworzyć ściągniętych plików :( pokazuje mi sie info - nieoczekiwany koniec archiwum :/ nie mam pojęcia o co chodzi... Czy to coś z tymi plikami nie tak czy z moim winrarem?
Prawdopodobnie cos z twoim winrarem poniewaz bez problemu otwierają się te pliki, a najlepiej otwórz to Winzipem, i najpierw odpal Winzipa a pozniej w nim zaznacz to spakowane archiwum i nastepnie Rozpakuj wszystko(Extract all to...) do okreslonej lokalizacji
zaległa lekcja nr 3 już jest dostępna na [email] haslo:1ewajestboska
:)
Super Ewcia...DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE :-)) Jesteś Kochana !!!
ja też dziękuję bardzo :) przyda się bo hiszpana to dopiero się zaczynam uczyć na uczelni ;p tylko gdzie są te mp3ki? (zdaje się że ktoś coś na ich temat wspominał?)
czy mogłabym również?? na adres [email]

Z góry dzięki

Karolina
Ja bym poprosiła z wielka checią wielkie dzieki całuje papa
lekcja 6 jest dostępna na [email] hasło: 1ewajestboska
do "spieprzajdziadu" :rnBRAK stron 76-81 (włącznie) w tych skanach co nam odostępniłaś !
Jak wszyscy to i ja...poproszę.dziękować. [email]
z WIELKIM poślizgiem lekcja nr 7 ; [email]
haslo: 1ewajestboska
O ile dobrze sie orietuje, to "NO HAY PROBLEMA" jest podręcznikiem lub wydaniem multi do nauki z zakresu esp :D Hiehi :D A nade mną sie ktoś zlituje ? Ma ktos to jeszcze ? Jeśli tak to bardzo bym prosił [email] Dzięki :D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91

« 

Pomoc językowa