PRAKTYKA JĘZYKA PRZEZ ROZMOWY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Czy znaleźliby sie chętni,którzy chcieliby czasem poklikać nieco po hiszpańsku przez gadu albo inny komunikator lub pisac maile po prostu o czymkolwiek. Chodzi mi o praktykę.Jeśli ktoś bylby zainteresowany to może wymienilibyśmy sie numerami gg lub mailami.Mój poziom jest średniozaawansowany jak sądzę najszybciej uczę się wlaśnie przez rozmowy.Co wy na to?
Po prawej stronie tej strony masz taki napis: rozmawiaj po hiszpańsku przez SKYPE. Taki napis mam w tej chwili ale on się zmienia i jest tez napisane: rozmawiaj po hiszpańsku przez GG. Jak tam wejdziesz to masz osóbki, które chcą pogadać po hiszpańsku :) Ja też z chęcią się poduczę więc jak masz ochotę to napisz [email]
Chętnie bym się przyłączyła ale dopiero zaczynam naukę i zapewne bym nie nadążała za wami... szkoda, ale wam życzę udanej wymiany zdań, pozdrowki =)
jeśli potrzebujesz pomocy to zawsze jestem chętna.Pozdrawiam
Witam. Ja bardzo chetnie poklikam po hiszpansku. Moj e-mail [email] lub na gg 1[tel].
La práctica hace perfecto!!! :)
Do napisania. besos
hola,...me parece muy bien tu idea de charlar,pues no tengo ni gadu gadu ni mesenger o lo que sea,estoy en alicante en espania,soy erasmus,se puede imaginar que tengo muchas personas para hablar pero no es tan bonito como imaginaba,soy timida entonces me cuesta mucho hacer amigos...si alguien quiere escribirme un correo electrónico,
ajajajajaj,se me he olvidado escribir mi email

[email]

entonces si alguien esta interesado,no dudes en escribirme
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka