jAK ZWYKLE - NAUKA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam bardzo serdecznie. Czytałam wiele Waszych postów na ten temat , który mnie interesuje. Nie wyczytałam jednak konkretnej odpowiedzi.Może to śmieszne ale zaczęłam się uczyć hiszpańskiego. Mam więc wielką prośbę.Jak zwykle proste pytanie - od czego zacząć. Czy od gramatyki , czy dialogów, czy nauki słowek. Może dla innych to nie problem ale ja chciałabym miec mniej więcej nakreślony plan nauki. Może ktoś mi pomoże. Mam kurs audio :Hiszpański - kurs podstawowy oraz Hiszpański mówisz i rozumiesz.Nie zależy mi bardzo na perfekcyjnym poznaniu języka, tylko żeby można było się dogadać. Może kiedyś pojadę ( bardzo bym chciała) do Hiszpanii ale na razie to tylko marzenia.
A druga mała prośba - czy ktoś zna stronkę - no nie wiem jak to ująć - nauka flamenko. Może znacie jakieś nagrania lub coś w tym rodzaju. Będę bardzo wdzięczna za okazałą pomoc i zrozumienie.
Mi się wydaję, że dobra ksiązka to podstawa ;] Inaczej nie zajedziesz ;] Najlepiej mieszaj sobie wszystko ;] Słówka wkuwać po kolei, bo nigdy nie wiesz co Ci sie przyda ;] Ale ksiązka to podstawa ;] pozdr

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia