pieniądze

Temat przeniesiony do archwium.
Jakie pieniądze są w Hiszpanii?? Euro??
Boże, widzisz i nie grzmisz.
Euro. Oczywiście, że Euro.
Rada na przyszłośc - poszukaj sobie najpierw w necie, bo pytanie jest na poziomie przedszkolaka.
Ale hiszpańskie Euro czy francuskim też można płacić? ;)
Bestiuńciu mnie rozszarpał tym pytaniem ;] Dość, że monitor cały brudny to znowu żem go opluł ;D hahaha ;]

Swoją drogą to dobre pytanie, a kopiejek to już nie ma w Hiszpanii ?? hahaha pozdr

Przepraszam za mój humor czzarny, ale dostałem dwie piatki z francuskiego za najlepszą pracę pisemną i z angielskigo za pracę klasową i pan od gegry mnie nie pytał, więc muszę sie pocieszyć życiem ;D I pochwalić sie naturalnie ;] Więc chwalę się i idem się poukać otra vez ;] pozderki i miłego dnia wszystkim życzę ;] I w ogóle candy candy ;] pozdr 4 all ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;;*
aaaa, urwałem jednym oczkom usteczka w pozdrowieniach ;]
To jeszcze malinkę dorobię "*" i gra guitarra ;]
Ludzie, jeśli wam cos nie pasuje, to się w ogóle nie odzywajcie!!!!!!!!!!!!!! Jak was w oczy kole, to po jaką ch.... piszecie. Zostawcie to tym, którzy normalnie potrafią odpowiedzieć na pytania.... :/
No przecierz Ci odpowiedziałem, że Euro. Po co ta histeria? Lepiej się doucz trochę.
PRZECIEŻ ;)
Ale my nie robimy z siebie takich debili ;) z całym szacunkiem. Czy Ty się bestiuńciu z chujanki urwałaś, że nie wiesz jaka jednostka płatnicza obowiązuje w EU ;] pozdr
Temat przeniesiony do archwium.

»

Nauka języka