nauka hiszpanskiego

Temat przeniesiony do archwium.
mam do was prosbe. Od pozdziernika chce zaczac nauke hiszpanskiego w poznaniu w centrum jezykow obcych "kontakt" i zastanawiam sie jaki tryb mam wybrac zwykly 30 godz w semestrze czy intensywny 60 godz. Moglibyście mi doradzić? Prwda jest to ze chce sie nauczyc jak najwiecej i nie wiem moze 30 godzin w semestrze to za mało?prosze o rade. z gory dziekuje:)))
A czy na tym kursie 60godzinnym przerabia sie 2x wiecej materialu czy moze to samo, ale bardziej szczegolowo? I jak jest roznica w cenie?
330 zł 30 godz, 60godz 600zl /za semestr. Ale niestety nie wiem jak to jest z materialem czy jest wiecej czy szczególowo:( chcialam wlasnie zadzwonic i zapytac ale niestety dzisiaj maja zamknete. i jak myslisz na ile godzin sie zapisac? Dziekuje za odpowiedz
Trudno mi cos Tobie doradzic. Zadzwon jutro i sie dowiedz jak to jest z tym materialem. Jezeli na tym intensywnym kursie przerabia sie 2 razy wiecej materialu(pewnie tak) i pieniadze nie sa problemem ,to moze wybierz ten intensywniejszy kurs. Pamietaj tylko, ze oprocz kursu powinnas samodzielnie w domu duzo pracowac. Zastanow sie czy bedziesz miala czas.
dziekuje:))) jutro do nich zadzwonie
Mi się wydaje, że bez względu na to czy na 60 godzinnym jest więcej materiału czy bardziej szczegółowo, to lepiej wybrać ten 60 godzinny. Bo nawet jeśli materiał jestten sam, ale bardziej szczegółowo, to lepiej się nauczysz.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe